ŞİŞLİ ‘KOMŞU MASA’DA BULUŞTU

Şişli Belediyesi’nin halkla ilişkiler ve iletişim projesi olan Komşu Masa, ilçenin ana iletişim hattı oldu. Komşu Masa, ilk yılında komşularının güvenini kazanarak yüzde 84 oranında memnuniyet aldı.

Yayın: 23 Aralık 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 23.12.2020 15:14:35
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Toplumcu belediyecilik anlayışı ile insana dokunan, ulaşılabilir, eşit hizmet içeren projelere imza atan Şişli Belediyesi’nin, 19 Aralık 2019 tarihinde hizmete açtığı Komşu Masa, Şişlili komşuların belediye ile ana iletişim hattı oldu.

Komşu Masa’ da bu güne kadar; 24 farklı iletişim kanalından 570 bin 923 kez Şişlili komşular ile iletişim kuruldu. Komşu Masa’ya gelen 177 bin 417 istek, talep ve önerinin 165 bin 658‘i Şişli Belediyesi’nin ilgili birimlerince çözümlendi.

Şişlililer, yüzde 84 oranında memnuniyet ile Komşu Masa ve Belediyeye olan güvenlerini gösterdiler.

 

“Başka bir yerel yönetim mümkün diyerek yola çıktık”

 

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, bir yılını dolduran Komşu Masa’nın başarısı ile ilgili şu açıklamalarda bulundu:

“Türkiye’de geleneksel belediyecilik bir ‘hizmet yarışı’ olarak algılanıyor. Oysa çevre, temizlik, denetim, yol bakım-onarım gibi hizmetler belediyelerin zorunlu görevleri. Burada önemli olan bu hizmetlerin haricinde halkın ne istediği, ikincil planda neye ihtiyaçları olduğu? Biz; ‘Başka bir yerel yönetim mümkün’ diyerek yola çıktık. Göreve geldiğimiz günden beri en değer verdiğimiz şey; insana dokunan projeler üretmenin yanında ulaşılabilir bir belediye olmaktı. Toplumcu belediyecilik anlayışı işte tam da bu. Bu anlayışla insanı merkeze alıyor, vatandaşı yönetime katıyor ve toplumun tamamına eşit hizmet götürüyoruz.

Burada en kıymet verdiğimiz projelerimizden biri olan Komşu Masa devreye giriyor. Bu sistem sayesinde ayrıcalık ve aracı olmadan her komşumuz 7/24 doğrudan belediyemize ve hizmetlerimize ulaşıyor. Hak temelli hizmetlerimizden ilçe halkımız eşit olarak faydalanabiliyor. Bu nedenle yüzde 84 memnuniyet oranı ile Komşu Masa, komşularımızın güvenini kazandı. Bu konuda bize teveccüh gösteren tüm komşularımıza ve Komşu Masa’da mesai harcayan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum”

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732