Şiddet davasında yargılanan Ozan Güven aylık gelirini 5 bin TL olarak açıklayınca hakimden uyarı geldi

Kız arkadaşı Deniz Bulutsuz'u darp ettiği iddiasıyla hakkında dava açılan ünlü oyuncu Ozan Güven ilk kez hakim karşısına çıktı. Duruşmada oyuncu Ozan Güven aylık gelirinin 5 bin TL olduğunu söyleyince hakim "Haber olursun" diyerek uyarıda bulundu.

Yayın: 21 Ocak 2021 - Perşembe - Güncelleme: 21.01.2021 16:24:33
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Takip EtGoogle News

Kız arkadaşı Deniz Bulutsuz'u darp ettiği iddiasıyla hakkında dava açılan ünlü oyuncu Ozan Güven'in yargılanmasına başlandı. İstanbul 58. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya Ozan Güven ve Deniz Bulutsuz avukatları ile birlikte katıldı. Kimlik tespitlerinin ardından Deniz Bulutsuz'un beyanlarıyla duruşma başladı.

 

"GAZETECİLER HABER YAPAR"

Kimlik tespiti sırasında hakim, Ozan Güven'e mesleğini ve aylık gelirini sordu. Güven'i uyaran hakim, "Gazeteciler haber yaparlar ona göre" ifadelerini kullandı. Ozan güven ise, "Aylık gelirim 5 bin TL" dedi. Deniz Bulutsuz ise şikayetçi olduğunu söyleyerek, "Yaşananları tekrar anlatmazsam çok mutlu olurum. Yaşananlar çok ağırdı" şeklinde konuştu.

İfade vermeden önce aylık gelirini açıklayan Deniz Bulutsuz ise eğitim danışmanı olduğunu ve aylık kazancının 20 bin TL olduğunu belirtti.

Sevgilisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle yargılanan Ozan Güven, duruşmada aylık gelirini açıkladı
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Deniz Bulutsuz (Gri kabanlı)
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732