Siber Güvenlik Federasyonu orman yangınlarına ilişkin bilgilendirme ve açıklamalarda bulundu

Siber Güvenlik Federasyonu , sosyal medya ve resmi internet sitesi üzerinden yaptığı basın açıklamasında , ülkemiz genelinde birçok şehrimizde yaşanan orman yangınlarına ilişkin bilgilendirme ve açıklamalarda bulundu.

Siyaset Yayın: 02 Ağustos 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 02.08.2021 11:52:16
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Siber Güvenlik Federasyonu , sosyal medya ve resmi internet sitesi üzerinden yaptığı basın açıklamasında , ülkemiz genelinde birçok şehrimizde yaşanan orman yangınlarına ilişkin bilgilendirme ve açıklamalarda bulundu.

Yangınların ortaya çıkış sebebi üzerine ve faillerin yakalanmasına ilişkin kapsamlı soruşturmalar devam ederken , Siber Güvenlik Federasyonu’ndan konuya ilişkin destek geldi.

Ülkemize tehdit saçan bu kişilerin bulunmalarına ve yasa dışı faaliyetlerinin engellenmesine yönelik çalışmaların odak noktaları olduğunu ifade eden Siber Güvenlik Federasyonu yetkilileri ; Sorumluların en kısa zamanda, doğamıza karşı giriştikleri bu saldırının faillerinin yakalanmasına yönelik sosyal medya üzerinden de çalışmalarına devam ettiklerini ifade etti.

Yangına ilişkin sosyal medya üzerindeki paylaşımlardan yaptıkları araştırmalar sonucu, faillerin kimliklerinin tespiti noktasında faaliyetlerine ve çalışmalarına devam ettiklerini ifade eden Siber Güvenlik Federasyonu yetkilileri , yapılan inceleme ve araştırmalar neticesinde elde ettikleri bulguları adli makamlar ve kolluk kuvvetleri ile paylaşacaklarını belirtti.

Siber Güvenlik Federasyonu tarafından yapılan basın açıklamasında şunlar kayıt edildi ;

“Ülkemiz genelinde birçok şehrimizde yaşanan orman yangınlarına ilişkin olarak birimlerimiz tarafından yapılan detaylı inceleme ve araştırma çalışmaları sonucunda, sosyal medyada yer alan muhtelif paylaşımların doğruluğu teyit edilmiş olup faillerin kimliklerinin tespiti noktasında faaliyetlerimiz devam etmektedir. Yapılan inceleme ve araştırma çalışmaları sonunda elde edilen bulgular adli makamlar ve kolluk kuvvetleri ile paylaşılacaktır. Siber Güvenlik Federasyonu olarak Ülkemize tehdit saçan bu kişilerin bulunmalarına ve yasa dışı faaliyetlerinin engellenmesine yönelik çalışmalar odak noktamızdır. Tespit edilen failler hakkında ilgili Cumhuriyet Başsavcılıklarına suç duyurusunda bulunacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732