Serenay Sarıkaya, En Sevdiği Eşyalarını Eğitime Destek için Givin ile paylaşıyor!

Başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya, mutluluğu paylaşmak ve çoğaltmak için en sevdiği eşyalarını genç kızların bursuna destek için Türk Eğitim Vakfı (TEV) yararına bağışa dönüştürüyor.

Yayın: 24 Mart 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 24.03.2021 15:46:11
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Mutluluk Haftası’na özel; Givin.co web sitesinde bağışa dönüştürülen Sarıkaya’nın birbirinden şık kıyafetleri, henüz birinci gününde 29 genç kızın eğitim bursunu destekledi. Bir yandan ürünleri bağışa dönüşmeye devam ederken bir yandan da 20-27 Mart tarihleri arasında yeni eklenecek olan ürünleri de TEV’in ‘’Kendine Yeten Geleceğe Yetişen Kızlar’’ projesini desteklemeye devam edecek. İyiliğin paylaşılarak çoğaldığına inanan Serenay Sarıkaya, en çok destek sağlayan 3 destekçi için isme özel teşekkür notu yazarak bu iyilik hareketini bir anıya dönüştürmeyi de istiyor. 

 

Sarıkaya’nın davetlerde giydiği elbiselerden ceketlere, farklı renkteki pantolonlardan aksesuarlara kadar kadar birçok kişisel eşyası, Givin.co web sitesinin yanı sıra Akasya’nın desteğiyle faaliyet gösteren Givin İyilik Mağazası’nda fiziksel olarak da ziyaret edilebiliyor. Kasasız olarak hizmet veren Türkiye’nin iyilik mağazası Givin’deki alışverişler, Givin.co web sitesi üzerinden gerçekleştiriliyor ve ödemeler genç kızların eğitim bursuna destek olurken aynı zamanda platformun sürdürülmesiyle daha çok kişinin destek olmasına katkı sağlıyor.

 

İyiliğe inanan herkesi destek olmaya davet eden Serenay Sarıkaya aracılığıyla siz de bu iyilik hareketinin bir parçası olmak isterseniz givin.co web sitesini ziyaret edebilir, ödemenizle genç kızların eğitim bursunu destekleyebilirsiniz.   

 

Türk Eğitim Vakfı Hakkında:

Türk Eğitim Vakfı (TEV), 4 Mayıs 1967 tarihinde merhum Vehbi Koç'un önderliğinde eğitime gönül vermiş 205 Türk aydını tarafından kuruldu. Başarılı ve maddi olanakları sınırlı olan öğrencilere burs desteği vererek Türkiye’ye ve insanlığa katkı sağlayacak öncü gençleri ve onların yetişecekleri eğitim sistemini destekleyen TEV, kuruluşundan günümüze yaklaşık 250 bin yurt içi ve iki bin yurt dışı bursu sağladı. Eğitime katkılarını 30 adet eğitim tesisi yaptırarak destekleyen Türk Eğitim Vakfı ayrıca Türkiye’de üstün başarılı ve yüksek potansiyelli öğrencilere ihtiyaç duydukları eğitimi lise düzeyinde sağlamak amacıyla kurulan İnanç Lisesi’ni 2001 yılında devraldı ve okul Türk Eğitim Vakfı İnanç Türkeş Özel Lisesi (TEVİTÖL) adıyla eğitim faaliyetlerini sürdürmektedir. İzmir’de, Trabzon’da ve Ankara’da kız öğrenci yurdu açarak Türk Eğitim Vakfı Öğrenci Yurtları İktisadi İşletmesi bünyesinde faaliyet alanını genişletti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732