Selden zarar gören Çitdibi ve Yarbaşçandır yolu onarıldı

Antalya Büyükşehir Belediyesi yoğun yağışlardan dolayı bozulan yollarda çalışma yapıyor. Kırsal alan ekipleri, şiddetli yağış nedeniyle meydana gelen selde zarar gören Konyaaltı ilçesine bağlı Çitdibi ve Yarbaşçandır mahalleleri grup yolunu onararak, güvenli hale getirdi.

Yayın: 31 Aralık 2020 - Perşembe - Güncelleme: 31.12.2020 14:52:33
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Takip EtGoogle News

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri, şiddetli yağış nedeniyle meydana gelen selde bozulan ve zarar gören Konyaaltı ilçesine bağlı Çitdibi ve Yarbaşçandır mahalleleri grup yolunda bakım ve onarım çalışması yaparak güvenli hale getirdi. Güvenlik önlemleri alarak çalışmalara başlayan Kırsal Hizmetler ekipleri grup yolunda selin götürdüğü bölümleri sert kayalarla doldurdu. Üzerine dolgu malzemesi seren ekipler silindir ile sıkıştırarak yolu güvenli hale getirdi. Ayrıca ekipler dağdan gelen selin yolu bozmaması için iş makinaları ile büyük kayalarla destekleme çalışması yaparak su giderlerinin ağzını açtı. Çalışmalar kısa sürede tamamlanarak yol trafiğe açıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732