SEKMEN ERZURUM ESNAFINI BİTİRMEKMİ İSTİYOR.

Zor bir dönemden geçiyoruz, Gerek Ekonomik gerekse ülkemizin başına gelen afetler yediden yetmişe herkesi hem maddi hem manevi ölçekte etkiledi. Halen atlatamadığımız Covid 19 süreci devam ederken, Devlet gerek vatandaşın gerekse esnafın, yaralarını sarmak için çeşitli destekler ile insanların hayatlarını, sürdürmesi için elinden geleni yapıyor. Ancak Erzurum’da ters giden bir şey var ayakta kalma mücadelesi veren bir esnafın işyerinin ,ruhsatı bar olarak geçen işyerinin ruhsatına, restoran ibaresini ekletmek istemesi üzerine esnafın yerini tamamen kapatarak Sayın Sekmen Esnafın bitirmeyemi çalışıyor düşüncesi akıllara geliyor. Devletin ayakta tutmaya çalıştığı esnafı Sekmen yıkmakmı istiyor ?

Yayın: 05 Ekim 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 05.10.2020 09:56:49
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Daha önce işletmesi birahane ve bar ruhsatı ile devam eden işyerine Banka Kredisi ile restore edip Şehre daha iyi hizmet vermek kaliteli bir hizmet vermek isteyen esnafın ruhsatına eklenecek olan bir ibare yüzünden hem esnafı hemde çalışanlarının mağdur edilmesi Başkan  Sekmen’in Erzurum esnafına kastımı düşüncesini akıllara getiriyor.

İşyeri sahibi Barış Tanç;  ifadesine göre; Biz Pandemi öncesi işyerimizi Hem Erzurum halkına hemde gelen turistlerin hizmetine açmak için ve daha kaliteli bir hizmet sunmak için, Banka kredisi ile borçlanarak işyerimizin restorasyonunu yaptık. en iyi hizmeti sunabilmek için kalifiye elamanlar aldık, memleketimize hemşerilerimize, daha iyi hizmet etmek için işimizi en iyi şekilde işimizi yapmak gayretindeyiz. Tanç , bizim tek isteğimiz şehrimizin büyüklerinden ve belediye Başkanı’mızdan isteğimiz, bu zor günlerden geçerken bizim gibi  küçük esnafları zor durumda bırakmayıp mağduriyetimizin giderilmesini talep ediyoruz.

Erdem Talaş

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732