Seçim döneminde Mansur Yavaş'ı sahte senetle suçlayan Necmettin Kesgin tutuklandı

31 Mart seçimlerinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a yönelik sahte senet suçlamalarında bulunan Necmettin Kesgin, resmi belgede sahtecilik, şantaj ve özel hayatın gizliliğini ihlal etmek suçlarından tutuklandı.

Gündem Yayın: 30 Ocak 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 30.01.2021 17:18:33
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Mansur Yavaş'ın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adaylığı döneminde çeşitli suçlamalar ortaya atan Necmettin Kesgin, Ankara'da yakalanarak cezaevine gönderildi.

Kesgin'in, resmi belgede sahtecilik, şantaj ve özel hayatın gizliliğini ihlal etmek suçlarından kesinleşmiş 6 yıl 6 ay hapis cezası aldığı öğrenildi.

 

Daha önceden de sahte ÖSYM belgesi düzenlemek suretiyle resmî evrakta sahtecilik suçundan 1 yıl 8 ay kesinleşmiş cezası bulunan Kesgin'in, müstehcen çocuk görüntüsü bulundurmaktan aldığı 3 yıl cezanın da kesinleşmesi bekleniyor.

6 YIL 6 AYLIK HAPİS CEZASI KESİNLEŞMİŞTİ

Necmettin Kesgin, daha önce Mansur Yavaş'ın şikayeti üzerine sahte senet düzenlediği için resmi belgede sahtecilikten 4 yıl, şantajdan 1 yıl 3 ay ve özel hayatın gizliliğini ihlalden (yaptığı görüşmeleri izinsiz olarak görüntülü ve sesli olarak kayıt yaptığı) 1 yıl 3 ay olmak üzere toplam 6 yıl 6 ay hapis cezası almış ve bu cezası istinaf mahkemesince kesinleştirilmişti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732