Sanayideki korkutan yangına itfaiyeden 1 dakikada müdahale

Lüleburgaz Yeni Sanayi Sitesi’nde bulunan bir metal atölyesinde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından yarım saatlik çaba sonucu söndürüldü. Diğer dükkanlara sıçramadan söndürülen yangın itfaiye ekiplerinin yaka kamerasına yansıdı. Öte yandan Lüleburgaz İtfaiyesi yangına ihbardan 1 dakika gibi çok kısa süre içerisinde müdahale etti.

Yayın: 25 Kasım 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 25.11.2020 17:05:57
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
Takip EtGoogle News

Olay bugün saat 14.30 sıralarında Yeni Sanayi Sitesi’nde bulunan bir metal atölyesinde meydana geldi. Henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın, dükkan sahiplerinin de dışarıda olması nedeniyle geç fark edildi. Atölyeden dumanların yükseldiğini gören sanayi sitesi esnafı durumu Lüleburgaz İtfaiyesi’ne bildirdi.

BİR DAKİKADA MÜDAHALE

İhbar üzerine olay yerine 1 dakika gibi kısa sürede gelen itfaiye ekipleri, yangını yaklaşık yarım saatlik uğraş sonucu söndürdü. Yangının neden çıktığı henüz bilinmezken, metal atölyesinde maddi hasar meydana geldi. Öte yandan yangının ardından gerçekleştirilen soğutma çalışmaları itfaiye personelinin yaka kamerasına yansıdı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732