Sağlık Çalışanın 9 Yaşındaki Kızı Kovid-19 Virüsüne Yenik Düştü

Kovid-19 virüsü tüm Türkiye de can almaya devam ediyor. Alınan tedbirlerle vaka sayısı ve can kaybının azaltılması hedeflense de son zamanlarda gittikçe artan can kayıpları tehlikeli boyutlara ulaşmaya başladı.

Gündem Yayın: 16 Eylül 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 16.09.2020 18:13:16
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Erzurum İl Sağlık Müdürü'nden yapılan açıklamaya göre salgına yakalanan bir sağlık çalışanın 9 yaşındaki kızı Kovid-19 virüsüne yenik düştü.

Acı haber Erzurum İl Sağlık Müdürü Gürsel Bedir tarafından yapıldı. Gürsel Bedir, yapmış olduğu açıklamasında Kovid-19 virüsüne yakalanan sağlık personelinin 9 yaşındaki kızı Melek Kartal' yaşamını yitirdiğini duyurdu.

Sağlık Çalışanın 9 Yaşındaki Kızı Kovid-19 Virüsüne Yenik Düştü

GEÇEN AY HASTANEYE KALDIRILDI

Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli Gafur Kartal'ın kızı Melek Kartal (9), geçen ay rahatsızlanması üzerine Erzurum Şehir Hastanesine kaldırıldı. Çeşitli rahatsızlıkları da olduğu öğrenilen ve yapılan Kovid-19 testi pozitif olarak çıkan Kartal, hastanede tedavi gördü.

Hastalığın ağır seyretmesi üzerine yoğun bakımda tedavisine devam edilen küçük kız, doktorların tarafından yapılan tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

KORONAVİRÜSE YENİK DÜŞTÜ

Sağlık camiasında büyük üzüntü olan Melek Kartal'ın vefat haberini, İl Sağlık Müdürü Bedir de sosyal medyada paylaşarak büyük acı ve üzüntü içinde olduklarını söyledi.

Bedir, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"O bir melekti, meleklerin yanına gitti. Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi çalışanlarından, kıymetli personelimiz Gafur Kartal'ın 9 yaşındaki melek, Kovid-19'a yenik düştü, meleklerin yanına gitti.

Her ölüm erkendir sahibine bu çok acı oldu. Kıymetli kardeşim Gafur Kartal ve değerli ailesine, tüm yakınlarına, acıyı yüreklerinde hisseden sağlık camiamıza baş sağlığı diliyorum."

KAYNAK: kamupersoneli.net

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732