Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya benzeyen vatandaş sosyal medyada gündem oldu! Fotoğrafa binlerce yorum geldi

Sosyal medyada Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya benzeyen bir vatandaş gündem oldu. Kullanıcılar yaptıkları yorumda benzerliğe dikkat çekerken, "Sağlık Bakanı kıyafet değiştirerek halkı denetime çıkmış" ifadelerine yer verildi.

Gündem Yayın: 19 Ocak 2021 - Salı - Güncelleme: 19.01.2021 16:01:56
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Takip EtGoogle News

Geçen hafta Cumhurbaşkanı Erdoğan'a aşı yapan doktorun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na benzemesi sosyal medyada gündem olurken, bugün de benzer bir durum Sağlık Bakanı Fahrettin Koca için yaşandı.

Sokakta duran bir vatandaşın fotoğrafı sosyal medyada yayılmaya başlarken, vatandaş Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya benzetildi. Görüntü yayınlandıktan kısa bir süre sonra binlerce beğeni ve yorum alarak sosyal medyanın en çok konuştuğu konular arasına girdi.

 

"SAĞLIK BAKANI HALKI DENETİME ÇIKMIŞ"

Yorumlardan en çok dikkat çeken ise "Sağlık Bakanı kıyafet değiştirerek halkı denetime çıkmış" oldu. Bazı kullanıcılar ise vatandaşın Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya benzemediğini dile getirdi.

BAZI KULLANICILAR YANLIŞ KULLANILAN İFADEYE TAKILDI

Fotoğraf için yapılan paylaşımda, 'Tedbili kıyafet' ifadesine yer verildi. Kullanıcılar yaptıkları yorumlarda ifadenin yanlış kullanıldığını vurguladı ve 'Tedbili' yerine 'Tebdili' ifadesinin kullanılması gerektiğini aktardı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732