Saba Tümer, Mert Öcal'a Hayran Kaldı

Eski Survivor yarışmacısı Mert Öcal ve Acun Ilıcalı ile bir araya gelen Saba Tümer, yarışmadan erken elenen Öcal için "Bu kadar güzelliği daha çok görebilirdik orada. Mert'in orada olduğunu bilseydim ben de katılırdım yarışmaya."

Yayın: 08 Eylül 2020 - Salı - Güncelleme: 08.09.2020 12:36:52
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Karantina dönemini sosyal medya üzerinden yapmış olduğu canlı yayınlarla geçiren ünlü sunucu Saba Tümer, Acun Ilıcalı ve Mert Öcal ile bir araya geldi.

Saba Tümer, Mert Öcal'a Hayran Kaldı

Tümer'in Öcal için yapmış olduğu yorumlar ise herkesi büyük şaşkına çevirdi.

Saba Tümer, Mert Öcal'a Hayran Kaldı

BU KADAR GÜZELLİĞİ DAHA FAZLA GÖREBİLİRDİK

Saba Tümer, Acun Ilıcalı'nın kendisine sorduğu "Mert Öcal hakkında ne düşünüyorsun, Mert'e yazık oldu diyorlar" sorusuna şu yanıtı verdi; Çok doğru çünkü erken elendi.

EN İYİ OLDUĞUN YER NERESİ?

Mert Öcal ile bunun ardından "All Star'a gelelim mi Saba ile" diyerek güldü.

Saba Tümer daha sonra Mert Öcal'a "En iyi olduğun yer neresi" diyerek güldü. Öcal ise bu soruya "Voleyboldu. Kötü oynamak istedim orada istesem iyi oynardım. Renk katmak için."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732