Rapçı Mehmet Kerim Koç’un şarkısı çıktı

Türkçe rap dünyasında kendine has tarzıyla adından söz ettiren MKK, yeni ve beklenen şarkısı “Uçak Modu” Şarkısını 9 Mayıs Tarihinde Tüm Dijital Müzik Platformlarında Yayınladı Banger Tarzı Beat İle Yaptığı Şarkıyı Dinleyicisiyle Buluşturan MKK “Uçak Modu” şarkısıyla büyük dikkat çekti .

Yayın: 09 Haziran 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 09.06.2021 22:40:14
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Mehmet Kerim Koç’un Beklenen Şarkısı Çıktı !

 

MKK, Beklenen Şarkısını Dinleyiciyle Buluşturdu: “Uçak Modu”

“Uçak Modu” MKK (Mehmet Kerim Koç) tarafından yazıldı. Şarkının altyapı prodüksiyonunu ise BlueWorldStudio üstlendi. “Uçak Modu”; sanatçının sözleriyle daha çok enerjik ve hareketli bir parça oldu, altyapılarıyla ise yüksek enerjiyi ifade eden bir şarkı.

Mehmet Kerim Koç gazetemize verdiği demeçte Biraz hareketli bir şey yapmak istedik, ve ortaya böyle enerjik bir parça çıkardık herkese iyi dinlemeler Müzikle kalın ifadelerini kullandı.

 

Mehmet Kerim Koç Kimdir? Nerelidir ? Hayatı ve Biyografisi 

MKK yada gerçek adıylada bilinen Mehmet Kerim Koç 2001 Yılında İstanbul’un Pendik ilçesinde dünyaya gelmiştir, 2 seneyi aşkın süredir rap yapan genç rap sanatçısı MKK olarak tanınmaktadır. MKK, “Uçak Modu” Şarkısını şöyle açıklıyor: Biraz hareketli bir şey yapmak istedik, ve ortaya böyle enerjik bir parça çıkardık herkese iyi dinlemeler Müzikle kalın.

 

Mehmet Kerim Koç Kimdir? MKK adıyla tanınan genç rap sanatçısı kimdir? Nereli kaç yaşındadır ?

Son günlerde gündemde sıkça adından söz ettiren fenomen Rapçi Mehmet Kerim Koç merak edilen isimler arasında yer almaya devam ediyor

 

MKK kimdir? MKK kaç yaşında, nereli? MKK'nın gerçek adı nedir?

 

MKK (Mehmet Kerim Koç) doğum tarihi : 5 Ocak 2001

MKK (Mehmet Kerim Koç) kaç yaşında : 20 yaşında

MKK (Mehmet Kerim Koç) nereli : İstanbul

MKK (Mehmet Kerim Koç) mesleği ne : Rapçi, müzisyen

MKK (Mehmet Kerim Koç) etkin yılları : 2021-Günümüz

Mehmet Kerim Koç “MKK”dan yeni şarkı “Polisi Ara”

MKK, İnstagram hesabından yapılan açıklama sonrası, “İlk single mız “POLİSİ ARA” Şimdi tüm platformlarda yayında olduğunu söyledi ve üretmeye devam ettiğini söyledi yeni albümünü sevenleriyle buluşturmaya hazırlandığını iletti.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732