Pirinççi Mahallesinin imar planı ne durumda?

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken belediyenin sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanan “Eyüpsultan Gündemi” programında, hazırlanan yeni projeler ve gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgiler aktardı.

Yayın: 04 Mart 2021 - Perşembe - Güncelleme: 04.03.2021 15:34:02
Editör -
Okuma Süresi: 42 sn.
Takip EtGoogle News

“PİRİNÇÇİ MAHALLESİYLE İLGİLİ KENDİ TASLAĞIMIZI BİTİRDİK”

 

Programda, Pirinççi Mahallesi'nin imar durumuyla ilgili bir vatandaşın yönlendirdiği soruya yanıt veren Deniz Köken, “Biz Pirinççi'nin imar durumunun çalışmasını yaptık. Şimdi İstanbul Büyükşehir Belediyesi üzerinden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na göndereceğiz. Şu anda yine son kez askıya çıkacağız. Vatandaşlarımızın itiraz ettiği konuyu düzelttik, imarını biraz daha artırmaya çalıştık. Ama bunların hepsi bir süreç. Bir süreci başlatıp diğerine geçmek en az 6 ay sürüyor. Ama Pirinççi mahallesiyle ilgili biz kendi taslağımızı bitirdik. Kime neyi öneriyoruz, ne öneriyoruz bunu biliyoruz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732