Pes dedirten görüntüler! Damat yol kenarında gelini dövdü!

Hatay'da kaydedilen görüntüler, bu kadar da olmaz dedirtti. Hatay'ın Belen ilçesinde yol kenarında tartıştığı gelini döven damat, kameralara yansıdı. Görüntüler kısa süre içerisinde sosyal medyada hızla yayıldı.

Yaşam Yayın: 01 Kasım 2020 - Pazar - Güncelleme: 01.11.2020 17:44:54
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Takip EtGoogle News

Hatay'ın Belen ilçesinde üzerlerinde gelin ve damatlık olan, düğüne gittikleri düşünülen çift, bir anda araçtan inerek yol kenarında hararetli bir şekilde tartışmaya başladı. Nedeni bilinmeyen tartışma esnasında damat gelini dövmeye başladı.

YAKINLARI MÜDAHALE ETTİ

Hatay'ın Belen ilçesindeki Gedik mevkiinde üzerinde gelin ve damatlık olan çift, araçtan inerek yol kenarında tartışmaya başladı. Çift arasında çıkan ve nedeni bilinmeyen tartışma kısa süre içerisinde kavgaya döndü. Damat, gelini tokat ve yumruklarla dövdü.

TOKAT VE YUMRUKLARLA

Damat, yanındaki vatandaşların müdahalesine rağmen, gelinde yumruk ve tokatlarla vurmaya devam etti. Trafikte yaşanan anlar vatandaşların telefonlarına saniye saniye yansıdı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732