Personelden, Gölbaşı Belediye Başkanına Zam Sonrası Teşekkür…

MAAŞ MÜJDESİ SONRASI ÇALIŞANLARDAN BAŞKAN ŞİMŞEK’İ ZİYARET ETTİ

Yayın: 04 Ocak 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 04.01.2021 12:39:38
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’in 2021 yılının son günü verdiği zam müjdesi sonrası belediye çalışanlarından teşekkür geldi.

Gölbaşı Belediyesi Başkanı Ramazan Şimşek’in, çalışanların maaşında iyileştirmeye gittiği ve en düşük işçi maaşının 3325 lira olduğunu açıklamasının ardından belediye çalışanlarından teşekkür gecikmedi. Sağlık, temizlik, fen işleri, park bahçe birimlerinin tek tek ziyaret ettiği günde, personel ile bir araya gelen Başkan Ramazan Şimşek “Özellikle bu salgın sürecinde herkes evlerindeyken sizler gece gündüz demeden çalıştınız. Gölbaşı halkımızın refahı için çalışmalarına devam ettiniz. Emekleriniz yadsınamaz. Sizler Gölbaşı’nın kahramanlarısınız. Alkışın en büyüğü sizlere. Allah sizlere güle güle harcamayı nasip etsin. Ailenizle çocuklarınızla sağlıklı, huzurlu ve bereketli yıllar dilerim” diye konuştu.

Personelden Başkan’a Teşekkür

Belediye Başkanı Şimşek’e teşekkürlerini ileten belediye çalışanları ‘Başkanım sizden Allah razı olsun. Bu dar günlerimizde bize büyük desteğiniz oldu. Göreve geldiğiniz günden itibaren gerek ikramiyeleriniz gerek mesai ücretleriniz ile her zaman bizlerin yanında oldunuz. Çok teşekkür ederiz.  Hizmetlerimizde Gölbaşılı hemşerilerimizin istekleri önceliğimiz’ dedi. 

 

 

 

 

 

 

 

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732