Pençe-Şimşek Harekatı bölgesinde 1 askerimiz şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Şimşek Harekatı bölgesinde Arama/Tarama faaliyeti icra edilmesi sırasında bölücü terör örgütü mensuplarınca açılan taciz ateşi sonucunda bir askerimizin şehit olduğunu duyurdu. Ayrıca kahraman askerimizi şehit eden 2 teröristin de etkisiz hale getirildiği öğrenildi.

Gündem Yayın: 14 Mayıs 2021 - Cuma - Güncelleme: 14.05.2021 23:18:01
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Pençe-Şimşek operasyonları hız kesmeden devam ederken, Milli Savunma Bakanlığı'ndan acı haber geldi.

"KAHRAMAN SİLAH ARKADAŞIMIZ ŞEHİT OLDU"

Bakanlık yaptığı açıklamada, "Pençe-Şimşek Harekatı bölgesinde 14 Mayıs 2021 tarihinde Arama/Tarama faaliyeti icra eden bir unsurumuza bölücü terör örgütü mensuplarınca açılan taciz ateşi sonucunda bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur." ifadelerine yer verdi.

Pençe-Şimşek Harekatı bölgesinde 1 askerimiz şehit oldu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"TEK BİR ASKERİMİZİN BİLE KANI YERDE KALMAYACAK"

MSN ayrıca sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, askerimizi şehit eden 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıklayarak, "Bütün terör inleri yerle bir edilecek, tek bir şehidimizin bile kanı yerde kalmayacak. Metina'da kahraman silah arkadaşımız İs. Uzm. Onb. Yasin Özdamar'ı şehit eden 2 terörist, bölgeden kaçamadan Hava Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hale getirildi" dedi.

Pençe-Şimşek Harekatı bölgesinde 1 askerimiz şehit oldu

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732