Pantolonuna delik açıp mahkumla ilişkiye giren gardiyan tutuklandı

Amerika California'da gardiyan olarak çalışan 26 yaşındaki Tina Gonzalez, çalıştığı cezaevinde üniformasına bir delik açarak bir erkek mahkumla diğer 11 mahkumun gözü önünde ilişkiye girdi. İlişkiye girdiği mahkuma kaçak yollarla uyuşturucu ve cep telefonu getirdiği tespit edilen Tina tutuklandı.

Dünya Yayın: 04 Temmuz 2021 - Pazar - Güncelleme: 04.07.2021 14:10:35
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
Takip EtGoogle News
Cezaevi yetkilisi Steve McComas, Tina'nın mahkumla pantolonun keserek ilişkiye girerek mesleğe başlamadan önce yaptığı yemine ihanet ettiğini, böyle bir şeyi ancak akıldan mahrum bir kişinin yapabileceğini söyledi.
2
 
McComas, Tina'nın mahkumla bir yıl boyunca ilişki yaşadığını ve tutuklandıktan sonra Tina'nın cezaevinde telefon kayıtlarının hiç bir şekilde pişman olmadığını gösterdiğini söyledi.
3
 
McComas, Tina'nın ayrıca cezaevinde sürekli arkadaşları ile yaptığı konuşmalarda gardiyan olarak görev yaptığı sırada işlediği suçları övünerek anlattığını belirti.
4
 
İşlediği suçtan dolayı Tina'ya 210 hapis cezası veren mahkeme hakimi Michael Idiart, Tina'ya davranışının aptalca olduğunu ve yaşamı boyunca hep bunun acısını çekeceğini söyledi.
5
 
 
6
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732