Pandemide yalnızlığı "can dostlarla" paylaştık

Korona virüs salgınıyla birlikte evlerine kapanan vatandaşlar, salgın döneminde yalnızlıklarını can dostlarla paylaştı. Kırklareli’nde en çok hayvan sahiplendirilen yer olan Lüleburgaz Belediyesi Geçici Hayvan Bakım Evi bu yıl bakımını gerçekleştirdiği 138 can dostu sahiplendirerek sıcak yuvayla tanıştırdı.

Yayın: 23 Aralık 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 23.12.2020 14:11:14
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Kırklareli’nin en çok hayvan sahiplendiren bakım evi olan Lüleburgaz Belediyesi Geçici Hayvan Bakım Evi bu yıl 138 can dostu sıcak yuvaya kavuşturdu. Kurulduğu günden bu yana yüzlerce hayvanı sahiplendiren, binlerce hayvanın da tedavisini gerçekleştiren bakım evi, bu yıl çok sayıda sokak hayvanını geçici olarak misafir etti. 

 

Satın alma sahiplen!

 

“Satın alma sahiplen” anlayışıyla hareket eden Lüleburgaz Belediyesi Geçici Hayvan Bakım Evi, bu yıl sahiplendirilmeyi bekleyen 138 can dostu yeni sahipleriyle buluşturdu. Özellikle salgın döneminde evlerine kapanan insanların yalnızlığını paylaşan, onlara hayat arkadaşı olan can dostlar sıcak yuvaya kavuşurken geride kalan sokak hayvanları da dört gözle sıcak bir yuvaya kavuşmanın hayalini kuruyor. 

 

2 bin 118 hayvana tedavi

 

Sahiplendirmenin yanı sıra kısırlaştırma ve tedavi çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Lüleburgaz Belediyesi Geçici Hayvan Bakım Evi’nde 1 Ocak ile 22 Aralık tarihleri arasında 801 sokak hayvanı kısırlaştırıldı. Bununla birlikte 2 bin 118 hayvanın da tedavi ve muayenesi gerçekleştirildi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732