Pandemi uzarsa odamı ayırsınlar

2021 yılını yeni şarkısı 'Vazgeçtim İnan"la karşılayan İrem Derici, salgın nedeniyle evde olmaktan çok sıkıldığını belirterek "Bu yaza kovid bitmiş olmazsa, ben 2018 yılında birkaç haftamı geçirdiğim tımarhaneme geri dönerim, 'odamı ayırsınlar' buradan sesleniyorum" ifadelerini kullandı.

Yayın: 05 Ocak 2021 - Salı - Güncelleme: 05.01.2021 16:05:43
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Takip EtGoogle News

2021 yılını yeni şarkısı "Vazgeçtim İnan"la karşılayan İrem Derici, Radyo Juke'ta yayın yapan Sarı Şeker Sema'nın konuğu oldu. Ünlü rapçi Sagopa Kajmer'in şarkısını yeniden yorumlayan İrem Derici, Radyo Juke'ta yayın yapan Sarı Şeker Sema'nın konuğu oldu.

Yeni şarkısı hakkında konuşan Derici, "Ben içimdeki çeşitliliği görsünler istiyorum, ben pop değilim ben her şeyim. Hayatımın 3 senesinde en ağır metal müziği de dinledim, zaman zaman rap de dinledim" diye konuştu.

 

DAHA KÜÇÜK BİR HAYATA GEÇTİM

Pandemi dönemini evinde geçiren şarkıcı "Çok güzel geçirdim bu dönemi, ben kendimi seven, yalnızlığı seven birisiyim. Daha küçük bir hayata geçtim, Maslak'ta hangar gibi bir evde oturuyordum, sırf terası şu an oturduğum ev kadardı, kirayı aidatı yarıya düşürdüm. Yine çok güzel bir evde oturuyorum ama tek kişiyim ne gerek var 2 kata" dedi.

"PANDEMİ UZARSA BEKLE BENİ TIMARHANE"

2018 yılında akıl hastanesinde tedavi gören İrem Derici, "Bu yaza covid bitmiş olmazsa, ben 2018 yılında birkaç haftamı geçirdiğim tımarhaneme geri dönerim, 'odamı ayırsınlar' buradan sesleniyorum. Bana Allah aşık olduğum şeyi meslek haline getirme fırsatı verdi ama bir senedir bunu yapamıyorum. Bu bir buçuk seneye doğru ilerlerse tımarhane bekle beni geri geliyorum. Evde 10 sene de kalırım, evi daha da küçültürüm, arabamı satarım ama bana sahne verin başka bir şey istemiyorum" diye konuştu.

"KİMSEYE TAHAMMÜL EDEMİYORUM"

İrem Derici, "2021'de aşk seni bulsun mu" sorusuna "Artık kimseye tahammül edemiyorum. Denemeler oluyor ama ikinci buluşmayı geçemedim kimseyle" diyerek şaşırttı. Hayatına girebilecek insanlardan bahseden şarkıcı, sözlerine şöyle devam etti: "Hayatıma giren insanların bana dair fikri var maalesef, rezalet bir şey bu. Benim için google'a bakıyorlarsa donsuz kaçarlar. Ben ne yapacağım 'o haber yanlıştı, o yüzden bitmedi' diye onu mu anlatacağım? Kendi kafamda birini bulursam eğer, egolarından arınmış, ünlü olma, benimle tanınma derdi olmayan ya da maddiyata göz dikmemiş, kendi maddi durumu zaten iyi olan ancak öyle olur."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732