PANDEMİ ORKESTRASI’NIN KONUKLARI HAKAN ŞENSOY VE CİHAT AŞKIN OLDU

Pandemi sürecinde geliri olmayan orkestra sanatçılarına destek olmak amacıyla kurulan Kadıköy Belediyesi Pandemi Orkestrası’nın beşinci konserinin konukları şef Hakan Şensoy ve keman virtüözü Cihat Aşkın oldu.

Yayın: 31 Mart 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 31.03.2021 13:50:14
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

 

Kadıköy Belediyesi tarafından pandemi sürecinde hiçbir sait geliri olmayan ve ekonomik olarak zor bir süreçten geçen müzisyenlere destek olmak amacıyla kurulan Kadıköy Belediyesi Pandemi Orkestrası'nın beşinci konserinde orkestrayı şef Hakan Şensoy yönetti, konuk sanatçı ise keman virtüözü Cihat Aşkın oldu. Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası’nda düzenlenen konserlerde farklı orkestra sanatçıları yer alıyor, her konserde solist ve şefler gönüllü olarak sahne alıyor. Konserin başlamasından önce salonda sosyal mesafe kurallarına göre oturan az sayıda izleyiciye hitap eden Hakan Şensoy, “Zor günler… Daha da zorlaşıyor, daha da zorlaştıkça biz daha da ayağa kalkıyoruz, daha çok birbirimize yaslanıyoruz, daha çok kenetleniyoruz. Buradaki dayanışmayı, buradaki dayanışma bilincini topluma yayabilirsek sadece pandemiden değil, her türlü kötülükten kurtuluruz.” diye konuştu. Pandemi Orkestrası konserleri 21 Nisan’da Murat Cem Orhan ve Poyraz Baltacıgil’in katılacağı konser ile devam edecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732