ÖZCAN DENİZ’DEN BİR İLK PARALEL EVRENLERİN KAPISINI ARALAYAN ‘SENKRON’ NİSAN AYINDA GAİN’DE!

GAİN’in suç ve gerilim türündeki yeni dizisi ‘Senkron’, izleyicileri paralel evrenlerde geçen sürükleyici bir zaman yolculuğuna davet ediyor. ‘Senkron’un oyuncu kadrosunda ise dizinin hem yönetmenliğini hem de senaristliğini üstlenen Özcan Deniz’in yanı sıra Feyza Aktan, Cansel Elçin ve Uygar Özçelik yer alıyor.

Gündem Yayın: 08 Nisan 2021 - Perşembe - Güncelleme: 08.04.2021 16:12:20
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Zamanda yolculuk mümkün mü? Paralel evrenler gerçekten var mı? Hayallerimiz, yarım kalan aşklarımız, pişmanlıklarımız veya kayıplarımız başka bir evrende varlığını sürdürüyor olabilir mi? 21. yüzyılda herkesin kafasının bir köşesini meşgul eden bu soruları konu alan ‘SENKRON’ Nisan ayından itibaren Gain’de tüm bölümleriyle izleyicisi ile buluşuyor.

GAİN’in distopik gerilim ve suç temalarındaki ilk orijinal dizisi olma özelliğine de sahip olan ‘SENKRON’, 6 bölümden oluşuyor. Yaşadıkları gizemli bir olayla kendilerini bir anda paralel evrenlerinde bulan Sedat ve Mina’nın hikayesine odaklanan Senkron, hızlı temposu ve sürükleyici hikayesiyle zaman hakkındaki düşüncelerimizi değiştirecek farklı bir seyir keyfi vaad ediyor.  

 

GAİN’in yepyeni dizisi ‘Senkron’un oyuncu kadrosunda Özcan Deniz, Feyza Aktan, Cansel Elçin, Uygar Özçelik, Zeynep Tuğçe Bayat, Kuzey Deniz, Emre Akkuş, Melis Gürhan, Semra Dinçer ve Mazlum Kiper yer alıyor. 

 

GAİN’de yenilik zamanı! Yepyeni özgün içerikler GAİN Premium’da. 

Kredi/banka kartı ile aylık 21.90 TL, uygulama içi ödeme ile aylık 23.99 TL’ye Premium üyeliğe geçilebilecek. GAİN’in içeriklerinin bir kısmı her zamanki gibi ücretsiz olmaya devam edecek.   

 

Fragmanı izlemek için: 

https://www.youtube.com/watch?v=w58WlvuRIh4

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732