Oyuncu Tuba Büyüküstün, Sefirin Kızı dizisine dahil oldu

Bir süredir ekranlarda olmayan Tuba Büyüküstün, başrol oyuncusunun ayrıldığı Sefirin Kızı dizisine dahil oldu. Oyuncunun diziye dahil olduğu da STAR TV'nin Twitter hesabından yapılan paylaşımla duyuruldu.

Yayın: 19 Ocak 2021 - Salı - Güncelleme: 19.01.2021 16:17:23
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Başarılı oyuncu Neslihan Atagül, yaşadığı sağlık sorunlarından dolayı başrolünü oynadığı Sefirin Kızı dizisinden ayrıldı. Atagül'ün yerine ise başarılı oyuncu Tuba Büyüküstün getirildi.

NESLİHAN GİTTİ TUBA GELDİ

Son olarak Menajerimi Ara dizisine konuk oyuncu olan Tuba Büyüküstün, yeni dizisiyle ekrana geri dönüyor. Oyuncunun diziye dahil olduğu ise STAR TV'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımla duyuruldu. Kanalın hesabından yapılan paylaşımda elinde bardak olan Büyüküstün, kar altında keyif yapıyor.

 

Oyuncu Tuba Büyüküstün, Sefirin Kızı dizisine dahil oldu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6 YIL SONRA YİNE PARTNER OLUYORLAR

Tuba Büyüküstün ve Sefirin Kızı dizisinin başrol oyuncusu Engin Akyürek, daha önce de Kara Para Aşk dizisinde başrol oynamıştı. Son olarak 2014 yılında bir araya gelen ikili, yıllar sonra aynı kadroda buluştu.

Oyuncu Tuba Büyüküstün, Sefirin Kızı dizisine dahil oldu

 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732