Osmanlı Ocakları Hamza Dağ’ı istifaya çağırdı

AKP’li Kürşat A.’nın lüks araç içerisinde uyuşturucu kullanması, iktidara yakın çevreleri de ayağa kaldırdı. Osmanlı Ocakları, “Davaya bu kadar zarar verenlerin AK Parti çevresinde, Erdoğan çevresinde olması neyin nesidir” diye sordu.

Gündem Yayın: 28 Mart 2021 - Pazar - Güncelleme: 28.03.2021 15:48:26
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

AKP'li Kürşat Kürşat A.'nın lüks araçta kokain olduğu tahmin edilen uyuşturucu maddeyi kullanırken çekilen görüntüleri Türkiye'nin gündemine oturdu. Milletvekilinin ofisinden, Kürşat A.'nın iddia edildiği gibi Hamza Dağ'ın danışmanı olmadığı açıklandı. Ancak A.'nın bir gün önce Dağ ile çekilmiş fotoğrafları da ortaya çıkınca büro personeli olarak görev yaptığı itirafı geldi. Bu kişi, gelişmeler üzerine gözaltına alınırken AKP ile de ilişiği kesildi. Ancak görüntülerin başlattığı tartışma dinmedi.

KIRMIZI KRAVATLI KİM?

AKP'ye yakınlığı ile bilinen Osmanlı Ocakları'nın, Twitter hesabından yapılan paylaşımda “Biz Osmanlı Ocakları'nda sigara dahi içmez ve izin vermezken, bu davaya bu kadar zarar verenlerin AK Parti çevresinde, Erdoğan çevresinde olması neyin nesidir? Hamza Bey'in ‘Benim yanımda böyle biri yok' dediği kırmızı kıravatlı kim o zaman” diye soruldu.

Osmanlı Ocakları, bir sonraki paylaşımında AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'ın “Sosyal medyada görüntüleri yayınlanan Kürşat A. danışmanım veya özel kalem müdürüm değildir” tweetini alıntılayarak “Olmadı değerli abimiz size yakışanı yapın. Siz düzgün birisiniz ama bu konu çok su kaldıracak, bu kabul edilebilir bir durum değil. O toplantıda ne işi var bu adamın? Lütfen İstifa edin” denildi

.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732