Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat: Evlat Nöbetindeki Ailelere Destek Ziyareti

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, çocukların terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde 1 senedir oturma eyleminde bulunan ailelere destek ziyareti gerçekleştirdi.

Gündem Yayın: 03 Eylül 2020 - Perşembe - Güncelleme: 03.09.2020 22:37:40
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Takip EtGoogle News

Çocukların terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılmasından HDP'yi sorumlu olarak tutan ve 3 Eylül 2019'yılından beri HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde evlat nöbetinde olan aileler, eylemlerin 1'inci senesinde.

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat ve beraberinde olan heyet, ailelere destek ziyaretinde bulundu.

Pandemi tedbirleri alınarak içeri alınan grup, gül dağıtarak yanlarında olduklarını belirtti.

Grup adına açıklama yapan Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadri Canpolat, HDP Diyarbakır il binası önünde gururlu, haklı mücadele veren annelerin olduğunu söyledi.

Bu eylemin temsilcisi haline gelen Ayşegül Biçer' telefonu üzerine geldiklerini söyleyen Başkan Canpolat, "Sizlerin de buraya gelmenizi davet ediyoruz.

Biz yeminliyiz, milletimizi birleştireceğiz. Kandıranları değil, kananları birleştireceğiz." Grup, pandemi tedbirleri alınarak yapılan ziyaretten sonra alandan ayrıldı.

KAYNAK: külliyehaber.com

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732