OSMANLI OCAKLARIN 'DAN YUNANİSTAN KONSOLOSLUĞUNA SİYAH ÇELENK

Osmanlı Ocakları Genel Merkezi Yarın 27.07.2020 Pazartesi günü, Yunanistan Ankara Büyük elçiliğine Siyah çelenk bırakacağı belirtildi.

Gündem Yayın: 26 Temmuz 2020 - Pazar - Güncelleme: 26.07.2020 22:44:13
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Osmanlı Ocakları Genel Merkezi Yarın 27.07.2020 Pazartesi günü Yunanistan Ankara Büyük, elçiliğine Siyah çelenk bırakacağı belirtildi; Osmanlı ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat ve Osmanlı Ocakları Ankara Teşkilatları ile birlikte Yunanistan Ankara Baş Konsolosluğuna Siyah çelenk bırakaçakları bildirildi. 

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat; 1453 yılın'da Fatih Sultan Mehmet Han'ın İstanbulu Fet ederek Kılıç Hakkı olan, Ayasofyayı Camiye çevirmesi geçmişte şer odaklarının nasıl hoşuna gitmedi, ise bugünde Sayın Cumhur Başkanımız Recep Tayip Erdoğan'ın, 86 yıl sonra yeniden Ayasofya 'yı İbadete açması, aynı şer odaklarının hoşuna gitmemiş olcakki, Maşa olarak kullandıkları Yunanistan eli Türk Bayrağımıza çirkin bir saldırıda bulunarak Türk milletine ait olan Ayasofya caminin açılışını provake etmektedirler. tüm dünya bilmelidirki. Türkiye artık hiç bir Emperyal, güce boyun eymeyecektir.

Dünya düzeni Türkiye leğinde değişmektedir. Sayın Cumhur Başkanımız Recep Tayip Erdoğan Önderliğinde, Türk milleti olarak, bizler osmanlı torunları olarak Kefenli liderimiz, Sayın Cumhur başkanımızın herdaim yanında olacağız. Emperyal güçlerin provakosyanloranı şiddetle kınıyoruz, diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732