OSMANLI OCAKLARI’NI TAKLİT EDEN OSMANLI TURAN OCAKLARI VE OSMANLI ÜLKÜ OCAKLARI’NA RED!

2005 yılında dergi, 2009 yılında dernek olarak Kadir Canpolat tarafından kurulan Osmanlı Ocakları son dönemde en aktif, en gözde STK’ların biri olarak göze çarpıyor

Gündem Yayın: 06 Temmuz 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 06.07.2020 11:45:14
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Yaklaşık 5.5 milyon üyeye sahip Osmanlı Ocakları Türkiye’ye yönelik emperyalist saldırılara karşı ırk,cins ve siyasi görüş ayrımı yapmadan bütün vatanseverleri birleştirmeyi amaçlaması nedeniyle aynı zamanda hem ABD hem PKK hemde Fetö tarafından hedef yapılan teşkilat.

Daha öncede Pentagon sözcüsü Rubin tarafından da hedef gösterilen Osmanlı Ocakları şimdi de taklit yapılarla hedef yapıldığı görülüyor.

Osmanlı Turan Ocakları,Osmanlı Ülkü Ocakları derken Osmanlı Eğitim Ocakları,Osmanlı 1299,Osmanlı Ocakları 1453 gibi gibi çeşitli yapılarla gündeme gelerek Osmanlı Ocakları üzerinden menfaat peşinde koşulduğu görülüyor.

Osmanlı Ocakları Genel Merkezinden de yapılan açıklamaya göre defalarca Osmanlı Ocakları üyelik aidatı ve bağış toplamamasına ve uyarmasına rağmen taklit yapılarla ticari menfaatler elde edilmek istenmişti.

RED YEDİLER

Kadir Canpolat’ın Genel Başkanlığını yaptığı Osmanlı Ocakları Genel Merkezinden yapılan açıklamaya göre;”Osmanlı Turan Ocakları’nı kuran Turan Baştaş, iddia o ki bir ücret karşılığında satıp daha sonra Osmanlı Ülkü Ocağı adında “Sözde Devlet Bahçeli’den izin aldık diyerek bu şekilde taraftar toplamaya ve yeni kurduğu derneği başkasının daha önce kurduğu dernek üzerinden Devlet Bahçeli’yi işin içine katarak “Bahçeli bize izin verdi “diyerek başka bir algıyla toplumu milleti aldatmaya çalıştığı anlaşılmıştır.”ifadelerine yer verildi.

Türk Patent Birimi Osmanlı Ocaklarına Ret verdi

Osmanlı Ocaklarına taklit eden tüm yapılan hepsi Türk Patent Enstitüsü’nden ret yerken öte yandan Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat;
Osmanlı Ocağı
Osmanlı Ocakları Derneği
Osmanlı Ocakları Federasyonu
Osmanlı Ocakları Dergisi
Osmanlı Ocakları 1299
Osmanlı Ocakları 1453
Osmanlı eğitim Ocakları
Osmanlı Turan Ocakları
Osmanlı Ülkü Ocakları
Osmanlı Ocakları Kadir Canpolat
Osmanlı Ülkü Ocakları Federasyonu gibi yapıların patentlerini de aldığını duyurdu.
Bu isimdeki yapılarda artık Kadir Canpolat’ın Genel Başkanlığını yaptığı Osmanlı Ocakları’na ait oldu.

Kaynak Külliye haber

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732