ÖRNEK İYİ’LER

Kağıthane Belediyesi İyi Partili Meclis üyelerin’ den AK Parti Meclis üyelerine İYİ bir ziyaret.

Yayın: 05 Kasım 2020 - Perşembe - Güncelleme: 05.11.2020 23:39:58
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Her ayın ilk haftası  Kağıthane belediyesi Meclis toplantılarında bu hafta sıra dışı bir olay oldu. Kağıthane Belediyesi İYİ Parti Meclis Üyeleri,  İYİ PARTİ. Suat SARI. İYİ Parti. Ercan EŞSİZOĞLU. İYİ Parti. İsmet SANCAK. İYİ Parti. Fatih ÇELİK.   AK Parti Meclis Üyelerini, ziyaret ederek, hoş sohbet ve meclis toplantısı  öncesi,  Kağıthane Belediyesinin çalışmaları ile ilgili fikir alışverişinde bulundular.

KAĞITHANE DE SİYASET (İYİ) LEŞİYOR

Bu ziyaret Ülkemizin son zamanlarda geçirmiş olduğu Salgın,  Deprem, ve yoğun siyasi tartışmalarının, devam ettiği bu süreçte bir insanın içini ısıtan bu görüntü oldu.  Aslında sadece Kağıthane İlçesinde değil, bütün ülkemizin en çok ihtiyaç duyduğu bir hareket olarak,  bizce tarihe geçmeli. Dileriz’ ki ülkemiz siyasilerinde ‘de aynı hoşgörü ve anlayış ile bir birleri ile bu ülke için bu millet için el ele kol kola samimiyetle hep birlikte ülkemizi kalkındırmak için bir arada olmaları için Kağıthane İyi Partili meclis üyelerini örnek almalarını ümit ederiz.

Açıklama yok.

Haberderin Gazetesi: Özel Haber 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732