Okullarla ilgili Bakan Selçuk'tan açıklama..

Gelen bir son dakika haberine göre Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından önemli bir açıklama yapıldı. Bakan Selçuk, yaptığı açıklamasında okulların açılmasının peyderpey devam edeceğinin altını çizerek, önemli ifadeler kaydetti. Detaylar haberimizde

Eğitim Yayın: 25 Şubat 2021 - Perşembe - Güncelleme: 25.02.2021 14:00:04
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Koronavirüs salgını sebebiyle eğitimlerine bir süredir uzaktan devam eden öğrenciler, okulların açılışıyla ilgili gelişmeleri yakından takip ediyor. Konuyla ilgili Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından bir açıklama yapıldı.

 

 

Bakan Selçuk, açıklamasında açılan okul ve atölyelerin hayırlı uğurlu olmasını dileyerek, “Uygulamadır, atölyedir, tecrübedir, deneyimdir ve yaşantıdır. İşte bu 156 atölye özellikle öğrencilerin becerilerini geliştirerek, çocukların hayatını çok zenginleştirecektir. Öğrencilerin kişiliklerini geliştirme, meslekleri tanıma konusunda da çok büyük mesafe almasını sağlayacaktır. Açılan okul ve atölyelerin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” ifadesini kullandı.

“KARARLILIĞIMIZ DEVAM EDİYOR”

Okulları peyderpey açmak noktasında kararlılığın devam ettiğini belirten Bakan Selçuk, açıklamasının devamında şunları söyledi:

 

“Okul bir hayat sahnesidir. Yaşam alanıdır. Çocukların sosyalleşmesinde şahsiyetlerinin gelişmesinde etkisi asla yadsınamaz. Bu çerçevede sağlık anlamında herhangi bir riske girmeden, sadece bilimin verileriyle hareket ederek okullarımızı peyderpey açmak noktasında kararlılığımız devam ediyor. Uzaktan eğitim yüz yüze eğitimden daha meşakkatlidir, daha zordur. Bu zorluğu gönülden destek vererek yukarıya taşıyan arkadaşlarıma emekleri için teşekkür ediyorum”

 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732