OKUL DERSLERİ İLE UYUMLU, EMMY ÖDÜLLÜ PROGRAM YAYINLANMAYA BAŞLADI!

Çocukların, dijital uygulamalar ve televizyon karşısında harcadıkları zamanı 21. yüzyıl becerilerini arttırarak geçirmeleri için eğitici ve eğlenceli içerikler hazırlayıp sunan Da Vinci Kids, “Araştırmacı Takım” adlı yeni programını yayınlamaya başladı.

Yayın: 08 Nisan 2021 - Perşembe - Güncelleme: 08.04.2021 15:02:32
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Çocukların dersleriyle uyumlu hazırlanan Araştırmacı Takım programı, özellikle uzaktan eğitime destek vermeyi amaçlıyor.

Çocukların; temel matematik, dolaylı akıl yürütme, problem çözme, mantık, bulmaca, matematiksel düşünme, sayılar ve işlemler gibi konularda derslerine yardımcı olacak şekilde hazırlanan program 20’şer dakikalık 150 bölüm halinde sunulacak. Kidscreen Awards’da En İyi Animasyon Programı ve Daytime Emmy’de En İyi Çocuk Programı seçilen “Araştırmacı Takım” adlı ödüllü programa çocuklar, Da Vinci Televizyon Kanalından her hafta sonu saat 13:30’da veya Da Vinci Kids Uygulamasını indirerek istedikleri zaman ulaşabilecekler.

Araştırmacı Takım çocuklar için bugüne kadar yapılmış programlardan farklı özellikleriyle de dikkat çekiyor. Garip ve özellikle tuhaf olan her şeyi araştıran, çocuklar tarafından yönetilen yüksek teknolojili bir organizasyonun maceralarını anlatan programda, takımdaki çocuklar, yaşadıkları yerdeki sorunları çözmek ve hatta insanlığı kurtarmak için fikirler geliştiriyor ve çözüm yolları ortaya koyuyorlar.

Eğlence unsurunun da eksik olmadığı programda konular; matematik ve mantık temelinde işleniyor. Böylelikle; dolaylı akıl yürütme, problem çözme, mantık, bulmaca, matematiksel düşünme, sayılar ve işlemler çocuklara sıkılmayacakları bir dilde öğretiliyor.

Da Vinci TV ve Da Vinci Kids mobil uygulaması sunduğu programların müfredat ile uyumunu göz önünde bulundurarak, çocukların uzaktan eğitime geçtiği bu dönemde derslerine destek olacak kaliteli programlarla, yeni şeyler öğrenmeye karşı isteklerini canlı tutmak ve ilgilerini sürdürmelerini sağlamayı amaçlıyor. Bu yaklaşım ile çocukların ilgi alanlarını, mantıksal yaklaşımı ve sorduğu sorulara kendi kendilerine cevap almayı öğrenebilmelerini hedefliyor.

Avantajlar Sürüyor

Araştırmacı Takım programının tüm bölümlerini izleyebileceğiniz Da Vinci Kids mobil eğitim uygulaması; mobil telefon, Smart TV veya tabletlerinize App Store ve Google Play’den ücretsiz indiriliyor ve 7 gün boyunca ücretsiz kullanılıyor. Öte yandan Da Vinci Televizyon Kanalı ise Digitürk, D-Smart, Türksat Kablo TV, Turkcell TV+ ve Türk Telekom Tivibu’dan izlenebiliyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732