Öğretim üyelerinin ve üniversite personellerinin aşılanmasına yarın başlanıyor

Üniversitelerin eylülde yüz yüze eğitime başlayabilmesi için öğretim üyelerinin ve üniversite personellerinin aşılanmasına yarın başlanıyor. Öte yandan müzisyen, film ve dizi prodüksiyon ekipleri de yarından itibaren aşı olmaya başlayacak.

Gündem Yayın: 08 Haziran 2021 - Salı - Güncelleme: 08.06.2021 20:53:22
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Türkiye'de aşılamada yeni bir aşamaya geçiliyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, peş peşe iki müjdeli haber verdi.

Sağlık Bakanı Koca, öğretim üyelerinin ve üniversite personelinin Kovid-19 aşılarının yarından itibaren yapılacağını duyurdu. Bakan Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Bir meslek grubu daha aşı programında yerini alıyor. Üniversitelerimizin Eylül'de yüz yüze eğitime başlayabilmesi için öğretim üyelerimizin ve üniversite personellerinin aşılanmasına da yarın başlıyoruz. Bu güce güvenin" dedi.

Son Dakika: Öğretim üyelerinin ve üniversite personellerinin aşılanmasına yarın başlanıyor

MÜZİSYEN, FİLM VE DİZİ PRODÜKSİYON EKİPLERİ DE AŞILANACAK

Bakan Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Aşı programımızda bir grubun daha aşılanmasına başlıyoruz. Müzisyen, film ve dizi prodüksiyon ekipleri yarından itibaren aşı olmaya başlayabilecekler. Her geçen gün yeni meslek ve yaş grupları eklenerek ülkemizi en kısa sürede salgın gündeminden çıkaracağız. Bu güce güvenin" ifadelerini kullandı.

Son Dakika: Öğretim üyelerinin ve üniversite personellerinin aşılanmasına yarın başlanıyor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AŞILAMA TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR

Sağlık Bakanlığı'nın "covid19asi.saglik.gov.tr" sitesinde yer alan aşılama verilerine göre, şu ana kadar (19:00) Türkiye'de toplam 31 milyon 393 bin 160 kişi aşılandı. Bunların 18 milyon 104 bin 472'si birinci doz, 13 milyon 288 bin 688'i ikinci doz oldu.

 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732