O görüntülerden ayrıcalık hikayesi çıkarılmamalı

Sağlık Bakanı Koca, tartışılan AK Parti kongreleriyle ilgili konuştu:

Gündem Yayın: 30 Mart 2021 - Salı - Güncelleme: 30.03.2021 16:57:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, gazetecilerin koronavirüs salgınıyla ilgili sorularını yanıtladı. Bakan Koca, koronavirüse rağmen kalabalık manzaraların oluştuğu AK Parti kongrelerine yönelik eleştirilerle ilgili soruya "Bu konuyu gündemde tutmanın kimseye faydası yok. Buradan ayrıcalık hikayesi çıkarılmamalı" yanıtını verdi.

Türkiye pandemi ile mücadelede kritik eşiği aşmaya çalışırken, Ankara'dan tepkilere yol açan görüntüler gelmişti. AK Parti'nin 7. Olağan Büyük Kongresi, koronavirüs tedbirlerine rağmen büyük bir katılımlarla gerçekleştirilmiş, kongreden gelen kalabalık görüntüler ise sosyal medyada büyük tepki çekmişti.

 

Son Dakika: Sağlık Bakanı Koca, tartışılan AK Parti kongreleriyle ilgili konuştu: O görüntülerden ayrıcalık hikayesi çıkarılmamalı

"GÜNDEMDE TUTMANIN KİMSEYE FAYDASI YOK"

Bu görüntülerin yankıları henüz bitmemişken Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Bakan Koca, bu konuşmaların kimseye faydası olmadığını kaydederek, "Bu konuyu gündemde tutmanın kimseye faydası yok. Buradan ayrıcalık hikayesi çıkarılmamalı." ifadesinde bulundu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732