Normalleşme Adımları Gelinlikçilere Yaradı

Covid-19 sebebiyle uzun süredir devam eden kısıtlamaların genişletilmesi sonrasında düğünlere izin çıktı. Sınırlı davetli sayısıyla açılan düğün sezonunda gelinlik piyasası hareketlendi, gelinlikçilere adeta akın edildi.

Yaşam Yayın: 08 Haziran 2021 - Salı - Güncelleme: 08.06.2021 15:15:28
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
Takip EtGoogle News

İçişleri Bakanlığı tarafından açıklanan genelgede 1 Haziran 2021’den itibaren tedbirler alınarak ve kısıtlı davetlinin katılacağı düğünlere izin verildi. Uzun süredir kısıtlamanın gölgesindeki gelinlikçiler kepenklerini açtı, gelinlik provaları başladı.  Pandemi sebebiyle ekonomik anlamda tedbirli davrandıkları görülen genç çiftler gelinlik almayı değil kiralamayı uygun buluyor. Gelinlikçiler ise düğünlerin genelde açık havada planlandığını, çiftlerin satın almayıp kiralamayı tercih ettiğini söylüyor. Ancak uzun süredir iş yapamayan gelinlikçiler, kiralamanın dahi piyasaya büyük bir hareketlilik getirdiği ve memnun olduklarını ifade ediyorlar.


DEMET TOMBUL

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732