"Nazar değmesin" notuyla paylaştı! Şeyma Subaşı, gizemli sevgilisiyle dudak dudağa poz verdi

Geçtiğimiz aylarda "uzak mesafe" ilişkisinden sıkılan ve İtalyan sevgilisi Guido Senia'dan ayrılan Şeyma Subaşı, yeni bir aşka yelken açtı. Şeyma Subaşı, herkesten sır gibi sakladığı gizemli sevgilisiyle dudak dudağa pozunu "Nazar değmesin" notuyla paylaştı.

Yayın: 04 Ocak 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 04.01.2021 17:56:33
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Her anını sosyal medya hesabından paylaşan ve yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen Şeyma Subaşı, herkesten sır gibi sakladığı gizemli sevgilisiyle ilk pozunu sosyal medya hesabından paylaştı.

"NAZAR DEĞMESİN" NOTUYLA PAYLAŞTI

Geçtiğimiz aylarda "uzak mesafe" ilişkisinden sıkıldığı için İtalyan sevgilisi Guido Senia'dan ayrılan Şeyma Subaşı, yeni bir aşka yelken açtı. Subaşı, Mısırlı bir iş adamı olduğu iddia edilen yeni sevgilisiyle ilk pozunu Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. Sevgilisiyle dudak dudağa poz veren Subaşı'nın "Nazar değmesin. Peri masalı" notu ile yaptığı paylaşıma binlerce beğeni ve yorum geldi.

 

Şeyma Subaşı'nın paylaşımına Dila Tarkan ve Eliz Sokuçoğlu gibi ünlü isimlerde yorum yaptı.

ACUN'A NİSPET YAPTI

Öte yandan Şeyma Subaşı'nın, Acun Ilıcalı'nın dün sevgilisi Çağla Altunkaya'ya ilanı aşk etmesinin ardından bugün sevgilisiyle ilk fotoğrafını paylaşması dikkatlerden kaçmadı.

'Nazar değmesin' notuyla paylaştı! Şeyma Subaşı, gizemli sevgilisiyle dudak dudağa poz verdi

 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732