Müzik yayını kısıtlamasında saat sınırı kalkıyor

Bakan Koca müjdeli haberi verdi!

Gündem Yayın: 29 Haziran 2021 - Salı - Güncelleme: 29.06.2021 17:24:23
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Son Kabine toplantısı sonrası kademeli normalleşme kararlarını açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Müzikle ilgili kısıtlamaları akşam 12'ye çekiyoruz. Kusura bakmayın, gece kimsenin kimseyi rahatsız etme hakkı yoktur" açıklamasını yapmıştı. Bu karara müzisyenler tepkisiz kalmamıştı. Konuya ilişkin konuşan Bakan Koca, müjdeyi vererek, "'Biz bütün kısıtlamaların kalkmasından yanayız, bu da kalkacak'' dedi.

 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca1 Temmuz'da başlayacak kademeli normalleşme öncesinde gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

"BU KISITLAMA DA KALKACAK"

Gece 24.00'ten sonraki müzik kısıtlaması getiren düzenlemeye ilişkin Bakan Koca, ''Biz bütün kısıtlamaların kalkmasından yanayız, bu da kalkacak'' ifadelerini kullandı.

 

KISITLAMA GECE 24.00'E ÇEKİLMİŞTİ

Geçtiğimiz Kabine toplantısı sonrası kademeli normalleşmede bir sonraki aşamada uygulanacak tedbirleri açıkladığı sırada Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Müzikle ilgili kısıtlamaları akşam 12'ye çekiyoruz. Kusura bakmayın, gece kimsenin kimseyi rahatsız etme hakkı yoktur" demişti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732