Mutasyonlu koronavirüse yakalandı...

Entübe edilen ünlü oyuncu Toygun Ateş’in mutasyonlu koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı!

Gündem Yayın: 16 Şubat 2021 - Salı - Güncelleme: 16.02.2021 15:32:10
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Gelen bir son dakika haberine göre Malatya’da rol aldığı Gizemli Köy filminin çekimlerinde koronavirüse yakalanan ve yoğun bakıma kaldırılan ünlü oyuncu Toygun Ateş ile ilgili flaş bir açıklama yapıldı. Gelen bilgiye göre ünlü oyuncunun mutasyonlu koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı.

Ünlü oyuncu Ateş ile ilgili kritik açıklama eşi Victoria Kırgız tarafından yapıldı. Yapılan açıklamada koronavirüsün mutasyonlu olması ve iki çocuğunun olmasından dolayı hastaneye gidemediğini belirtti.

 

DURUMU AĞIRLAŞTI

Gizemli Köy filminin çekimleri için Malatya’ya giden ünlü oyuncu, burada koronavirüse yakalandı. Ateş, hemen İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi’nde yoğun bakıma kaldırıldı. Ancak burada durumu ağırlaşan oyuncu entübe edildi.

MUTASYONLU VİRÜS

Toygun Ateş’in eşi Victoria Kırgız, yapmış olduğu açıklamasında,”Mutasyonlu koronavirüs çıkmış. Böbrekler iflas etmiş. Hem solunum hem de diyalize bağlamışlar. Hastaneyi aradım, doktoru bilgi vermedi ‘Gelirseniz yüz yüze görüşürüz’ dedi. Bu hava koşullarında nasıl gideceğim? İki çocuğum var yanımda, ne yapacağımı bilmiyorum” ifadesini kullandı

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732