Mutasyonlu koronavirüse yakalanan oyuncu Toygun Ateş hayatını kaybetti

Dizi çekimleri için gittiği Malatya'da mutasyonlu koronavirüse yakalanan ve geçtiğimiz günlerde durumu ağırlaştığı için entübe edilen usta oyuncu Toygun Ateş, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Yayın: 19 Şubat 2021 - Cuma - Güncelleme: 19.02.2021 16:26:37
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
Takip EtGoogle News

Rol alacağı Gizemli Köy filminin çekimi için Malatya'ya gelen ve bir süre önce mutasyonlu koronavirüse yakalanan usta oyuncu Toygun Ateş, İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'nde yoğun bakıma kaldırıldı. Durumu ağırlaşan usta oyuncu, geçtiğimiz günlerde entübe edilmişti.

Sabah'ta yer alan habere göre, durumu kötüleşen ve çoklu organ yetmezliği yaşayan oyuncu, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

 

HASTANEDEN İLK AÇIKLAMA: 9 GÜNDÜR TEDAVİ GÖRÜYORDU

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'nden yapılan açıklamada, "Covid-19 enfeksiyonu nedeniyle yoğun bakımda cihaza bağlı entübe olarak hastanemizde tedavi görmekte olan tiyatro sanatçısı Toygun Ateş vefat etti. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Toygun Ateş 9 gündür hastanemizde tedavi görmekteydi" denildi.

Son Dakika: Mutasyonlu koronavirüse yakalanan 66 yaşındaki Toygun Ateş hayatını kaybetti

MUTASYONLU KORONAVİRÜSE YAKALANMIŞTI

Oyuncunun eşi Victoria Kırgız, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada "Mutasyonlu koronavirüs çıkmış. Böbrekler iflas etmiş. Hem solunum hem de diyalize bağlamışlar. Hastaneyi aradım, doktoru bilgi vermedi 'Gelirseniz yüz yüze görüşürüz' dedi. Bu hava koşullarında nasıl gideceğim? İki çocuğum var yanımda, ne yapacağımı bilmiyorum" demişti.

Son Dakika: Mutasyonlu koronavirüse yakalanan 66 yaşındaki Toygun Ateş hayatını kaybetti

Toygun Ateş'in setteki son hali...

TOYGUN ATEŞ KİMDİR?

2 Haziran 1954 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Toygun Ateş, İstanbul Belediye Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Çok sayıda tiyatro oyununda oynayan Ateş, sinema oyunculuğuna 1976 yılında başladı. O yıldan itibaren 100'den fazla sinema ve dizi filminde oynadı. Seslendirme sanatçısı olarak hem seslendirme yönetmenliği hem çeşitli yapımlar için seslendirmeler yaptı. Sinema yönetmeni ve senaryo yazarı da olan Toygun Ateş, yeni projelerde oyuncu, yönetmen, senarist olarak yer aldı. Ateş, Perihan Abla, Şeref Meselesi, Sevda Kuşun Kanadında, İçerde ve Ver Elini Aşk gibi birçok projede bulundu.

Son Dakika: Mutasyonlu koronavirüse yakalanan 66 yaşındaki Toygun Ateş hayatını kaybetti

 

 

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732