Mutasyonlu koronavirüs ile ilgili kötü haber geldi! Çocukları..

Tüm dünya koronavirüs salgını ile uğraşırken, son dönemlerde mutasyona uğramış koronavirüs haberi geldi. Yeni tip koronavirüs ile ilgili son bilgiler gelmeye başladı. Uzman isim, özellikle çocukların hastaneye daha sık yatmaya başladıklarını belirtti.

Gündem Yayın: 03 Ocak 2021 - Pazar - Güncelleme: 03.01.2021 15:52:25
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Konuyla ilgili tedirgin eden açıklama Prof. Dr. Bengi Başer tarafından yapıldı. Başer, yaptığı açıklamasında İngiltere'de 5 yaş altı çocukların hastaneye yatış sayılarının son dönemde ciddi bir şekilde arttığını duyurdu.

kalp-hastaliklari-uzmani-prof-dr-bengi-baser-13842770-938-osd.jpg

33 ÜLKEDE GÖRÜLÜYOR

Cuma günü akşamı Sağlık Bakanı Koca2nın yaptığı açıklamasıyla birlikte, ülkemizde mutasyona uğramış koronavirüs görüldüğü resmen duyuruldu. Bakanın yaptığı açıklamayla birlikte mutasyona uğramış koronavirüsün görüldüğü ülkelerin sayısı 33 olarak belirtildi.

kalp-hastaliklari-uzmani-prof-dr-bengi-baser-13842770-9683-m.jpg

6 - 17 YAŞ ARASI ÇOCUKLARDA SAYI ARTTI

Kalp Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Bengi Başer, yaptığı açıklamasında önemli noktalara değinerek, yeni tip koronavirüs karşı önemli uyarılarda bulundu.

Kalp Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Bengi Başer, kritik açıklamayı sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirdi. Uzman isim, yaptığı açıklamasında, "Ayrıca 6-17 arası çocuklarda da sayılar yükseldi. Okullardaki yaygın temas mı, yoksa yeni varyanta mı bağlı olduğu tartışılıyor" dedi.

kalp-hastaliklari-uzmani-prof-dr-bengi-baser-13842770-7867-m.jpg

aRTIK HER ŞEY KONTROLDEN ÇIKMIŞ DURUMDA

Sosyal medya üzerinden uzman isme bir kullanıcı tarafından, "Komplo teorilerine ne kadar inanırsınız bilmem ama The Economist'in son kapağında ağzı maskeli çocuk resmi vardı ve yorumlayanlar bunu virüsün çocuklarda etkili olacağına yormuştu. Şimdi bu gerçek oluyor. Olacaklar önceden belli mi? Neler oluyor?" sorusunu yöneltti.

Bunun üzerine Başer ise, yöneltilen bu soruya "Artık her şey kontrolden çıkmış durumda ve bu yeni varyant çok şeye gebe!" diye yanıtladı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732