Murat Gerenli’den Mansur Yavaş’a ziyaret

Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, gerçekleştirdiği çalışmalarla Türkiye’ye örnek ve öncü olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette yerel yönetimlerle ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Yayın: 11 Şubat 2021 - Perşembe - Güncelleme: 11.02.2021 15:31:04
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
Takip EtGoogle News

Bir dizi temaslar için Ankara’da olan Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı makamında ziyaret etti. Samimi ortamda gerçekleşen ziyarette Yavaş ve Gerenli yerel yönetimlerle ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Ziyaret sonrası açıklama yapan Başkan Gerenli, “Başarılı çalışmalarıyla bizlere öncü ve örnek olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş'ı makamında ziyaret ettim. Yerel yönetimlerle ilgili görüş alışverişinde bulunduğumuz başkanıma teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi. Öte yandan Mansur Yavaş, Lüleburgaz halkına da selamlarını iletti. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732