MUHTAR YARDIM PARALARI İLE ALEM YAPTI

Erzurum Pasinler İlçesi, Tepecik mahallesinde, Cami yapımı için yapılan yardım paralarını, Mahalle muhtarı, Gürcistan’da gece aleminde yedi iddiaları.

Yayın: 01 Aralık 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 01.12.2021 23:03:17
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Hayırsever Av. S.A Tepecik Mahallesinde bir hayır yapıp cami yaptırmak isteyen hayırsever Cami’nin genel giderlerini karşılamak için kurduğu Derneğe, yapılan yardım paralarını, Mahalle Muhtarı Z.K isimli şahsın toplayıp Gürcistan’da alem yaptığını İddia etti. Yardımsever Av.S.A,

Av.S.A nın konu ile görüşen gazeteci Uğur Akyol’ açıklama yapan Av. S.A iddiaları şöyle: Tepecik mahallesin de, yaptırdıkları cami ve caminin genel giderlerini karşılamak içinyaptırdıkları,derneği ziyaret edip ve çalışmaları denetlemek için gittiklerinde, cami için yapılan paraların Mahalle muhtarının dernek adına tahsil ettiğini belirten Av. A.S  tahsil ettiği yardım paraları ile Gürcistan’da gece kulüplerinde haracadığını öğrendiklerini iddia etti. Muhtar’ ın  

Yapmış olduğu yolsuzluk, ile ilgili suç duyurusunda bulunduklarını ifade eden Av. S.A; böyle bir işe kalkışması ne insanlığa sığacak bir davranış nede bu denli bir ahlaka uygun bir hareket değildir. kifayetsiz ve tam anlamı ile din istismarcılığı yapmıştır. Milletin manevi duygularıyla oynaması, haksız yere para toplaması doğru değildir ve suçtur, diyen S.A tamamen bir vurgun bu hırsızın bir an evvel görevden ihraç edilmesi için elimizden geleni yapıp hukuki yollarla hesabını soracağız diye konuştu.  Bu şahsın bilgimiz dışında Camiye yardım toplamasını kabul etmiyoruz. Vatandaşlarımızı uyarıyoruz. Muhtarın para toplamasına müsaade etmeyin, itibar etmeyin dedi. Millet ekmek bulamazken paralarını sırf şehveti arzuları ile evli kadınlarla yemesi kabul edilir bir hareket değil düpe düz ahlaksızlıktır diye konuştu.

Uğur Akyol

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732