Michael Schumacher, Tamamen Bitkisel Hayata Girdi

Kayak yaptığı esnada geçirmiş olduğu kaza sonrası 7 yıldır komada kalan unutulmaz Formula 1 pilotu Michael Schumacher'in tamamen bitkisel hayata girdiği öğrenildi.

Yayın: 20 Eylül 2020 - Pazar - Güncelleme: 20.09.2020 13:19:38
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

İsviçreli beyin cerrahı Erich Riederer, daha önce en azından gözünü kırparak tepki veriyordu sporcunun şu an sadece nefes alıp verdiğini söyledi.

2013 yılında geçirmiş olduğu kaza sonrasında hastaneye kaldırılan ve bu tarihten itibaren yoğun bakımda tedavi edilen Formula 1 pilotu Michael Schumacher için dikkat çeken bir açıklama geldi.

İsviçreli beyin cerrahı Erich Riederer, sadece nefes alıp verebildiği unutulmaz ismin tamamıyla bitkisel hayata girdiğini dile getirdi.

Efsane Formula 1 pilotu Michael Schumacher bir defa daha gündeme geldi. 2013 yılında yapmış olduğu kaza sonrası bitkisel hayata giren ve karşındaki insanların hareketlerine gözünü kırpıp yanıt verebilen Alman pilot, artık bu yetisini de kaybetti.

Fransa'nın RMC kanalı, Schumacher'in tedavi zamanıyla alakalı bir belgesel hazırladı. Bu belgeselde Schumacher'in son durumunu söyleyen beyin cerrahı Erich Riederer, "Bence Schumacher bitkisel hayatta. Uyanık, etrafında olanı görebiliyor fakat yanıt veremiyor.

Nefes alıyor, kalbi atıyor, muhtemelen oturabiliyor da hepsi bu. Bundan fazlasını yardım almadan yapabildiğini düşünmüyorum."

AMELİYAT İÇİN ÇOK FAZLA BEKLEDİLER

Michael Schumacher; Gerçeğin Peşinde" isimli belgesele konuşan İsviçreli cerrah Riederer, "Beyin cerrahları, böyle durumlarda hep 'Zaman beyindir.' derler. Yani hemen harekete geçmeniz gerekir.

Bence Schumacher için çok fazla beklendi. Beynin rahatlamasını beklerken geçen zamanda beyin maddeleri yok olması olasıdır."

DETAYLAR AKTARILDI

Yayınlanan belgeselde Schumacher'in geçirmiş olduğu kaza sonrası Grenoble'da hastaneye kaldırılışından ilk ameliyatına, Fransa'dan İsviçre'ye nakledilişine kadar çeşitli olaylar detaylarıyla anlatıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732