MHP İl Başkanı Naim Karataş'tan Ramazan Bayramı kutlaması

MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Yayın: 13 Mayıs 2021 - Perşembe - Güncelleme: 13.05.2021 00:00:06
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Bu günlerin geride kalacağını ve sağlıklı güzel günlerin ülkemizde hüküm sürmeye devam edeceğini ifade ettiği mesajında pandemi kurallarına da uyulması gerektiği uyarısını da yenileyen MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş "Tutulan oruçlar, açılan eller ve dua eden dillerle Yüce Allah’ın rızasını kazanmaya çalıştığımız günlerin arkasından bayramı yaşamaktayız.Evlerde kalmak zorunda kaldığımız bu süreçin de biran önce bitmesi için gerekli tedbirlere uymak zorundayız" ifadelerine yer verdi.
"Bayram demek; dargınlıkların bitmesi demektir"
Ramazan bayramının buruk geçmesinden duyduğu üzüntüyü dile getiren Karataş " salgının etkisi nedeniyle bu yıl bayramımızı kısıtlı imkanlar dahlinde kutlayacağız. Ama bizler biliyoruz ki bayram; paylaşmanın, dayanışmanın, hatırlamanın ve gönüllere girmenin eşsiz bir fırsatıdır. Dostluğun, yakınlığın, hal ve hatır sormanın manevi miladıdır. Bu bilinci hiç unutmadan, uzaktan da olsa haberleşme imkanlarını kullanalım ve sevdiklerimize, dargın olduklarımıza ulaşmaya devam edelim.
Bu duygu-düşüncelerle birlikte başta şehit ve gazi yakınlarımız olmak üzere Türk-İslam aleminin Ramazan Bayramını yürekten kutluyorum. Sonsuz merhamet sahibi Yüce Rabbimiz imtihanlarımızı hafifletsin, sıkıntılı süreçten bir an evvel kurtularak daha güzel günlerde birlikte olalım" duasında bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732