MHP'den ihraç edilen Erhan Usta'nın kızının nikah töreninde 4 genel başkan bir araya geldi

MHP'den ihraç edilen ve görevine bağımsız milletvekili olarak devam eden Erhan Usta'nın kızının nikah törenine Meral Akşener, Ahmet Davutoğlu, Mustafa Destici ve Ali Babacan katıldı. Aynı masada oturan 4 genel başkan "Yeni bir ittifak mı geliyor?" söylentilerine konu oldu.

Gündem Yayın: 05 Ağustos 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 05.08.2020 02:30:31
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Takip EtGoogle News

Emeklilikte yaşa takılanlar için hazırlanan yasa teklifine destek olan ve 31 Mart seçimlerinde Samsun'da kendilerine verilen 2 ilçede MHP'nin aday göstermesine karşı çıktığı için partisinden ihraç edilen bağımsız Samsun Milletvekili Erhan Usta ve Nihal Usta, kızları Ayşe Şeyma'yı Ankara Gölbaşı'nda gerçekleştirilen tören ile evlendirdi.

Sözcü Gazetesi'nden İsmail Akduman'ın haberine göre; Ayşe Şeyma Usta ile Abdussamed Polat çiftinin nikah şahitliğini, İYİ Parti Genel Başkanı Meral AkşenerGelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve BBP Genel Başkanı Mustafa Destici yaptı.

AYNI MASADA OTURDULAR

Törene katılan 4 genel başkan aynı masada oturmaları dikkat çekerken, genç çiftin nikah şahitliğini de yaptı. Koronavirüs salgını dolayısıyla açık havada, sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde gerçekleştirilen törene Usta ile Polat ailelerinin yakınlarının yanı sıra siyaset, iş ve bürokrat camiasından çok sayıda kişi katıldı. Törene katılan misafirler ile tek tek ilgilenen Usta, kendilerini bu mutlu günde yalnız bırakmayan siyasi parti liderlerine ve konuklara teşekkür etti.

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Düğünden sonra sosyal medya hesabından 4 genel başkanla birlikte çekilen bir fotoğraf paylaşan Erhan Usta, "Canım kızım Ayşe Şeyma'nın bu mutlu gününde yalnız bırakmayan; Muhterem Genel Başkanlara ve saygıdeğer eşlerine, değerli Milletvekillerine, bürokrat arkadaşlara, STK temsilcilerine, Samsunlu hemşehrilerime, akrabalarıma ve bütün dostlarıma katılımlarından dolayı teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Siyasi partilerin ittifak görüşmelerini hızlandırdığı dönemde bu isimlerin bir araya gelmesi, farklı yorumların yapılmasına yol açtı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732