Merkez Parti Tekman İlçe Başkanlığına Yüksel Topaç Atandı.

Merkez Parti Erzurum İl Teşkilatının ve İl Başkanı Ahmet Yılmaz, hızla tüm ilçelerde teşkilat yapılanmalarını sürdürüyor.

Yayın: 14 Kasım 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 14.11.2020 04:19:07
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

İl Başkanı Yılmaz; Merkez Parti Ailemize katılımların, her geçen gün artırıp ailemizi daha büyütüyoruz. Sayın başkanım  Yüksel Topaç’ın da Tekman ilçemizde sevilen sayılan bir kardeşimiz olarak ailemize katılan, bizlere güç vermesinden memnuniyet duyduk. Merkez Parti ailemizin her geçen gün daha’ da büyüyerek inşallah milletimizin her daim hizmetinde olacağız dedi.

İlçe başkanlığına atanan Yüksel Topaç; Öncelikle beni bu göreve layık gören Genel Başkanımız Sayın Prof.Dr. Abdurrahim Karslı, İl Başkanımız  sayın Ahmet Yılmaz ve göreve gelmemi isteyen vesile olan bütün büyüklerim ve Merkez Partisi ailemize çok teşekkür ederim.

Bende merkez Parti  Ailesinin bir ferdi olarak önce ilçem ve tüm ülkemizin hizmetinde olacağımı, bütün hemşerilerim ve ülkemiz adına elimden gelenin en iyisini yapacağıma, tüm Merkez partili ailem ve siz değerli hemşerilerime söz veriyorum.  yeni vazifemin vatanımıza milletimize hayırlara vesile olmasını yüce Mevla’dan diliyorum dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732