MERKEZ PARTİ MYK ÜYESİ MARİSA GORMEZANO BAYRAM MESAJI YAYIMLADI.

Merkez Parti Merkez Karar Yürütme kurulu üyesi. İstanbul ili ve Sarıyer ilçesi kurucu üyesi Marisa Gormezano KurbanBayramı mesajı yayımladı. Gormezano; Oncelikle tüm yurtdaşlarımıza Merkez Parti olarak sözümüz, 29 Temmuz 2020 - Çarşamba 17:36

Gündem Yayın: 29 Temmuz 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 29.07.2020 17:36:16
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News
Marisa Gormezano Merkez Karar Yürütme kurulu üyesi. İstanbul ili ve Sarıyer ilçesi kurucusu. Marisa Gormezano; Öncelikle tüm yuttaşlarımıza sözümüz Merkez Parti İktidarın' da dürüst, adaletli, liyakatli bir siyaset yapacağız ve Z kuşağına dürüst siyaseti emanet edeceğiz. Gençlerimiz geleceklerini bizzat yönetecek dedi. Gormezano; Bayramlar, milli ve kültürel değerlerimizin yoğun olarak hissedildiği, kardeşlik duygularımızın pekiştiği özel günlerdir. Bu özel günleri, anlamına uygun bir şekilde yaşamak ve yaşatmak hepimizin üzerine düşen görevlerdendir. Mübarek Kurban Bayramını aile, dost ve yakınlarımızla geçirmek için çıktığımız yollarda güvenlik içinde seyahat edebilmek ve sevdiklerimize kavuşabilmek için trafik kurallarına lütfen uyalım.     Kurban Bayramı tatili boyunca yetkililer tarafından yol güvenliği için alınan her türlü tedbire riayet edilmesi, sürat yapılmaması ve kural ihlali yapılmaması, güvenli mutlu ve huzurlu bir bayram geçirilmesi için önem arz etmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle; hassasiyetiniz için şimdiden teşekkür eder, tüm yurttaşlarımızın  mübarek "Kurban Bayram" ını kutlar, vatanımıza milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini dilerim.”
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732