Merkez Parti Genel Başkanı Abdurrahim Karslı Adnan Menderesi 59’uncu ölüm Yıldönümünde andı.

Merkez Parti Genel Başkanı Abdurrahim Karslı Merhum Adnan Menderesi 59 Ölüm yıldönümün’de Topkapı’kapıdaki Anıt mezarında kurmayları ile birlikte andı.

Gündem Yayın: 18 Eylül 2020 - Cuma - Güncelleme: 18.09.2020 22:09:56
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

59 yıl önce idam edilen Eski Başbakan Adnan Menderes, Dışişleri Bakanı Fatin Rüştü Zorlu ve Maliye Bakanı Hasan Polatkan‘ın 17 Eylül 1961'de idam edilişleri münasebetiyle Topkapı'daki Anıt Mezar'da

anma töreni düzenlendi.

Törene katılan Genel Başkan Abdurrahim Kaslı, Genel Başkan yardımcısı Hüsnü Döğer ve çok sayıda yönetici katıldı. Anma törenin’de  Genel Başkan Prof.Dr.Abdurrahim Karslı; Anıt özel defterine şunları kaydetti;

“ Ölmez insan ve arkadaşlarının huzurunda bir vicdan borcunu ifa için bulunuyoruz “

notunu düştü…

 

“ İdama giderken dahi

milletinin ve devletinin saadet

ve selametini düşünerek

devletime ve milletime ebedi saadet dilerim “

diyerek idam sehpasına çıkan, ölmez insan ve arkadaşlarının huzurunda bir vicdan borcunu

ifa için bulunuyoruz. 

Yeter söz milletindir diyerek Cumhuriyette esas olan Millet İradesinin kudsiyetini göstermek,

İsim ve resimden ibaret cumhuriyeti, asli hüviyetine kavuşturmak için Merkez Parti’yi kurarak davanızı ve iddianızı devam ettirmek arzu ve kararlılığındayız.

Huzuru ilahide hep beraber vazifelerimizi ifa etmiş olmak dileğiyle, ebedi istiharetinizde arkadaşlarınızla huzur ve nur içinde yatmanızı Cenabı Erhamürrahimden niyaz ediyorum.

Özel Haber: Erdem Talaş

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732