Merkez Parti Genel Başkan Yrd. Mehmet Oğuz Kurban Bayramı Mesajı yayımladı.

Merkez Parti Genel Başkan Yrd. Mehmet Oğuz Kurban Bayramı Mesajı yayımladı. Oğuz; Başta Kıymetli Merkez Parti Ailemiz olmak üzere ÖNCE İNSAN Sloganı ile Tüm insanlığın Kurban bayramını en içten dileklerimle kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim.

Gündem Yayın: 24 Temmuz 2020 - Cuma - Güncelleme: 24.07.2020 01:38:33
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Takip EtGoogle News


Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Oğuz; Bayramlar, her türlü güzelliğin ve mutluluğun yaşandığı, eşin, dostun, akrabanın, hastaların, büyüklerin ziyaret edildiği; yetimlerin ve buruk gönüllerin tamir edildiği; fakir-fukaranın aranıp gözetildiği; muhtaçlara yardım elinin uzatıldığı; çocukların sevindirildiği; dargınlıkların, kırgınlıkların giderildiği; sevgi, saygı, hoşgörü ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı; müstesna günleri ifade eder.

Bayramlarda, dargınlıkları ve kırgınlıkları unutmalı, birlik ve dayanışmamızı arttırmalı, geleceğe inancımızı her koşulda korumalıyız. Bundan dolayı bayram, anlam ve önemine uygun olarak kutlanmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle bütün Merkez Parti Ailemin ve Güzel Ülkem İnsanlarının, Kurban Bayramlarını en içten dileklerimle kutlar, tüm insanlık için barışa, sevgiye, kardeşliğe vesile olmasını temenni eder, sevgi ve saygılarımı sunarım dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732