Merkez Parti Genel Baş.Yrd.Hüsnü Döğer’den ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ Mesajı

Merkez Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüsnü Döğer;10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayımladı.,mesajında şu ifadelere yer verdi:

Gündem Yayın: 10 Ocak 2021 - Pazar - Güncelleme: 10.01.2021 01:51:06
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Merkez Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüsnü Döğer;“İletişim teknolojilerinin hızla geliştiği dünyamızda özellikle internet haberciliği ve yeni medya alanlarında hızlı bir dönüşüme şahit oluyoruz. Dünyadaki gelişimi yakından takip eden ve ülkemizde de bu alanda çalışan gazetecilerimiz kamuoyunun hızlı ve doğru bir şekilde habere ulaşmasını sağlamak amacıyla büyük bir gayret göstermektedirler.

Teknolojinin getirdiği yenilikler hayatımızın her alanına olduğu gibi gazetecilik alanına da büyük kolaylık getirmiş olmakla birlikte insan emeği, eğitimi ve niteliği iş süreçlerinde her zaman yadsınamaz bir öneme sahip olmuştur. Kuşkusuz basın mensuplarının özverili çalışmaları, sağduyusu, kamuoyunun yararını gözeten içgörüsü ve meslek etiği olmadan gazetecilik mesleğinin sağlıklı işleyişinden söz edilemez.

Büyük bir özveri isteyen çalışma şartlarına rağmen yılmadan görevlerine devam eden ve bu önemli mesleği en iyi şekilde yerine getiren tüm basın çalışanlarını tebrik ediyor; mesleki hayatlarında kendilerine nice başarılar temenni ederek Ülkemizdeki tüm gazetecilerin ‘Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum.”

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732