Merkez Parti Erzurum İl Başkanı Ahmet Yılmaz, AK Parti Erzurum il Başkanı M.Emin Öz’ ü tebrik etti.

Merkez Parti Erzurum İl Başkanı Ahmet Yılmaz Ak Parti 27. Ocakta yapılan olağan kongresine tek aday olarak seçime giren M.Emin Öz ‘ü tebrik etti.

Yayın: 30 Ocak 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 30.01.2021 03:26:19
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Merkez Parti Erzurum İl Başkanı Ahmet Yılmaz; AK Parti Erzurum İl kongresinde tek aday olarak girmiş olduğu seçimde yeniden İl Başkanı olan Mehmet Emin Öz’ ü tebrik etti.  İl Başkanı Yılmaz; yeniden il başkanı olarak seçilen Sayın M.Emin Öz ‘e hayırlı olmasını dilerim. Yılmaz, ancak ülkemizi kasıp kavuran pandem,i sürecinde tüm yurtta yaşadığımız maske mesafe kısıtlamalarını, kendileri sürekli dile getirirlerken acaba kendileri bu salgından muaf mıdır ?

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi

sorusu ‘nu sormak isterim.2. Kongreyi yaptıkları Buz hokey salonu’nu tıka basa doldurup, ne maske ne mesafe kuralını hiçe sayanlara bunun bir cezası olmayacak mı? diğer bir sorum ise sayın Öz’e kongreyi gerçekleştirdikleri Devlete ait olan Buz hokey salonu’ nu kiraladılar ‘mı acaba? Kiralandı ise ne kadara kiralandı,? Ayrıca kiralandı ise diğer partilere neden kiraya verilmiyor.? İl Başkanı Yılmaz; Artık yeter kamunun mallarını kendi malınız gibi kullanmayı bırakın. O kadar insanın, yetimin, mazlumun, hakkına girmeyin. , Evet sayın Mehmet Emin Öz Beyefendiye soruyorum bu sorularıma cevap verirse kendisini tebrik edeceğim dedi.

MERKEZ PARTİ İL BAŞKANI AHMET YILMAZ AK PARTİ KONGRELERİ ÜZERİNDEN İKDİDARA YÜKLENDİ

Merkez Parti İl Başkanı Yılmaz; Ak Parti İktidarının, il ve ilçe kongrelerinde covit 19 salgınına tedbirsiz davrandıklarını iddia ederek, şöyle konuştu. Halka her türlü zulmü yapıp covit 19 salgını tedbirlerine, itaat etmedikleri için bu zor günlerde, bir sürü para cezaları kesiyorlar, kendileri keyfi alemlerine ise kimseler karışamıyor. Milleti, kamu kurumlarında kuyruklarda bekletip sonra sosyal mesafeyi bahane edip cezalar yazıyorsunuz. Zulüm ettiğiniz bu milletin parası ile millette efendilik yapıyorsunuz.

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve ayakta duran insanlar

Artık geçti, sizlerin devri ve zulümleriniz inşallah, ilk seçimde bitecek. bu milleti sizin zulmünüzden Merkez Parti ailesi olarak kurtaracağız, Allah’ın izni ile. İnsanları borçlandırarak köleleştiremeyeceksiniz. Hem sağlık hem de ekonomik olarak dar  boğazdan geçtiğimiz şu günlerde insanlara maske mesafe uyarıları yapıp, sonrada cezalandırırcasına insanları kamu kurumlarında koyunlar gibi dip dibe girmelerine sebep oluyorsunuz, sağlıkları ile oynuyorsunuz, ve borçlarını ödeyemeyecek olan millete birde borçlarını ödemedikleri taktirde borçlarına eklenecek faizlerle korkutup insanları kuyruklarda perişan ediyorsunuz. ‘’MERKEZ PARTİ AİLESİ TÜM BU ZULÜMLERİNİZE DUR DİYECEK’’ diye konuştu.

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve ayakta duran insanlar

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732