MERKEZ PARTİ ERZURUM İL BAŞKANI AHMET YILMAZ ‘DAN BABALAR GÜNÜ MESAJI

Merkez Parti Erzurum İl Başkanı Ahmet Yılmaz Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Yılmaz; yayımladığı mesaj ile Babalar Günü’nü kutladı.

Yayın: 20 Haziran 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 20.06.2020 22:34:13
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
Takip EtGoogle News

Yılmaz; mesajında, “Bizleri yetiştirip büyüten ve geleceğe hazırlayan babalarımız, annelerimizle birlikte yaşantımıza yön veren en büyük varlıklarımızdır. Aile bağlarımızın kuvvetlenmesine katkı sağlayacak bu özel günde yaşamımızda büyük emekleri olan ve hepimizin bugünlere ulaşmasında katkıları olan babalarımıza göstereceğimiz sevgi ve saygı, onların yüreklerini daha da hoşnut edecektir.

Başta şehitlerimizin babaları olmak üzere; bu vatan için canını hiçe sayan ve bugün aramızda olmayan tüm kıymetlilerimizi rahmetle anıyor, çocuklarının geleceğe güvenle bakması için, onlara aydınlık bir ülke bırakabilmek için, canla başla çalışan tüm babaların ve baba adaylarının Babalar Günü’nü içtenlikle kutluyorum” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732