MERKEZ PARTİ BATI KARADENİZDE TEŞKİLATLANMASINI TAMAMLIYOR!

Merkez Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sayın Hüsnü DÖĞER Batı Karadeniz Bölgesindeki teşkilat çalışmaları hakkındaki açıklama ve bilgilendirmesi;

Siyaset Yayın: 20 Haziran 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 20.06.2020 16:33:56
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Takip EtGoogle News
Merkez Parti; güven ve istikrarın bozulduğu, ayrıştırmanın ve ötekileştirmenin zirve yaptığı, devletin, ordunun, hukukun ayaklar altına alındığı, siyasetin, dinin, rant aracı olarak kullanıldığı bir dönemde aziz milletimizin siyasi iradesini hakkıyla temsil etmek için kurulmuştur. 
Merkez Parti, ÖNCE İNSAN diyen insan merkezli bir politikayı “halka hizmet hakka hizmettir” siyasetini barışçı ve uzlaşmacı fikir anlayışını esas alır.  
Merkez Parti ve teşkilatları; siyasetin dili, üslubu ve ahlakının bozulduğu bu dönemde Türk siyasetinin aynı zamanda gönül ve ahlak ocağı olmayı hedefler, sözde siyaset yapmaz.  
Sahaya inip milletine dokunmayan, dertleşmeyen, problemleri bilmeyen, çözüm üretmeyen, güven vermeyen, gönlüne giremediğinin gözünden tez düşeceğini bilen, halkın oyu, vergisi ya da sevgisiyle, yaptıklarıyla övünmeyen, halka fedakârlık yapan, sevgisini, ilgisini, bilgi ve becerisinin önemini bilerek çalışan farkındalık yaratacak gönüllülerden oluşur. 
 Milletin gözüne girmenin yolu; birbirini karalamak, kırıp, dökmek değil, ayrıştırmadan kucaklamak ve birbirinin eksiğini tamamlayarak çalışıp, birbirinin yarasını sarmak olduğunu bilir. 
Merkez Parti ve teşkilatları; hiçbir parti ve misyonun devamı değildir, hiçbir yerli ve yabancı güç, siyasal, ideolojik merkez, kurum, kuruluş ve hiç kimseyle hiçbir ilgimiz ve bağımız yoktur. 
Merkez Parti ve teşkilatları; ülkesini, milletini seven, ülkem ve milletim için dertleniyorum, endişeleniyorum diyen, İLKESİ, HEDEFİ, İNANCI ve VİCDANI olan, ADİL, LİYAKAT SAHİBİ geçmişi temiz, genç yeni siyasetçilerin görev aldığı, yasalara uygun olarak kurulan, gönüllülük esasına göre çalışan, biz bir aileyiz diyen YENİ SİYASETİN adresidir. 
Merkez Parti Sakarya, Düzce, Karabük, Bartın, Kastamonu, Sinop il ve ilçelerinde kuruluşlarını tamamlayıp, kongre çalışmalarına hızla devam etmektedir. Bolu ve Zonguldak illerinde görüşme ve kuruluş çalışmalarına devam edilmektedir. Sakarya İl Başkanı Emre ÇALIK, Düzce İl Başkanı Ersin KAPTAN, Karabük İl Başkanı Ali AYDIN, Bartın İl Başkanı Coşkun ÇELİKBAŞ, Kastamonu İl Başkanı Satılmış DÜLDER, Sinop İl Başkanı Süleyman KARA bu illerimizdeki yol ve kader arkadaşlarımız olan ilçe Başkanlarımız, yönetim kurulları ve üyelerimiz ile çalışma ve faaliyetlerine devam etmektedirler. 
Ülkemize ve milletimize hizmetten başka bir amacı olmayan, İl ve İlçe Başkanlarımıza, Yönetim Kurullarına, Merkez Parti ailesi üyelerimize, Gönüllülerimize ve emeği geçen tüm gönül dostlarımıza, bölge insanımıza gayret ve çabalarından dolayı teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim. BEN, SEN, O BİTECEK, BİZ OLACAĞIZ!     
                                                      “ ÖNCE İNSAN “ 
                                              YENİ SİYASETİN ADRESİ 
                                                      MERKEZ PARTİ 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732